Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

ISO Groep neemt N&N Partners over

ISO Groep uit Haaften en Veenendaal heeft per direct N&N Partners uit Apeldoorn overgenomen

Deze overname is een mooie volgende stap in de groei van ISO Groep. N&N Partners blijft vooralsnog als zelfstandige entiteit werken vanuit Apeldoorn. Algemeen directeur Kees Thoutenhoofd vertelt enthousiast over deze nieuwe stap: “Wij hebben altijd uitgesproken dat wij in Midden-Nederland de grootste speler willen zijn rondom kantoordigitalisering. Met de toevoeging van N&N Partners realiseren wij deze ambitie. Klanten van N&N Partners houden enerzijds de vertrouwde partner dichtbij en zijn anderzijds via ISO Groep verzekerd van de beste service en condities. Verder kunnen al onze klanten direct profiteren van deze stap door de groei in de breedte met de aanvulling van kantoormeubelen en kantoorartikelen in ons assortiment”.

ISO Groep neemt N&N Partners uit Apeldoorn over. Kees Thoutenhoofd van ISO Groep (midden) en Alfred Nieuwenhuis (rechts) tekenen de overeenkomst in bijzijn van notaris Derk Bahlman (links).

Focus op IT en security

Alle relaties zijn persoonlijk geïnformeerd. De aanpak van ISO Groep kenmerkt zich door een persoonlijke aandacht voor elke klant en een focus op relevante ontwikkelingen rondom IT en security. “Wij gaan de klanten dan ook opzoeken en informeren over de voordelen voor hen van deze nieuwe stap”. Zeker is dat wij zorgvuldig te tijd gaan nemen voor een goede samensmelting. Iedereen blijft van harte welkom bij ons op locatie in Apeldoorn. Vanuit ISO Groep begeleidt Marco Mulder de integratie. Hij is ook aanspreekpunt voor de klanten van N&N Partners, uiteraard naast de huidige vertrouwde gezichten.

ISO Groep nu ook in Apeldoorn

ISO Groep biedt al meer dan 25 jaar slimme oplossingen voor het onderwijs en MKB. Zorgeloos werken, scannen en bellen in een storingsvrije digitale netwerkomgeving. Dat gunnen we ieder bedrijf. Niet met de eerste, maar met de beste print, IT en telefonie oplossingen. Kantoordigitalisering is tenslotte de motor van jouw succes. Je vindt ons in Haaften en Veenendaal. En nu ook in Apeldoorn.