Teamviewer
Teamviewer
Klantportal
Klantportal
Support
Support

IT, printers en telefonie voor op school

ict op school
Technologie in de klas zet je eenvoudig in

Printers, IT en telefonie voor het onderwijs

Digitalisering van onderwijs gaat over mooie software oplossingen special voor op school. Of hardware die tegen een stootje kan. Maar ook over printers en scanners voor het publiceren van lesstof. Wij helpen jouw school met printers, IT en telefonie oplossingen. Je kunt bij ons terecht voor advies, montage, onderhoud en beheer van je complete digitale leeromgeving in de cloud.

Digitale leeromgeving op school

Office 365 en Google G Suite for Education

Office 365

Office 365 is een betaalbaar softwarepakket voor leerkrachten, studenten en leerlingen – en je kunt er met al je favoriete apparaten gemakkelijk mee aan de slag. Office 365 bevat Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Microsoft Teams en gratis hulpmiddelen voor in de klas.

Meer informatie

G Suite for Education

G Suite for Education bestaat uit tools die Google speciaal heeft samengesteld voor het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan e-mail, agenda en tekstverwerken. Er is ook een ‘Enterprise’ versie, waarmee grotere onderwijsinstellingen, zoals stichtingen met meerdere scholen, een reeks tools hebben om hun hele organisatie te beheren

Onze projecten in het onderwijs

touchscreens en digiborden voor scholen
Geschikte IT hardware voor op school

Hardware voor het onderwijs

ISO Groep adviseert je graag over de meest geschikte hardware voor jou (basis)school:

  • laptops (Chromebooks & Windows)
  • laptopkarren
  • printers
  • tablets
  • telefonie
  • touchscreens
IT ondersteuning voor digitaal onderwijs

Ontdekken, onderzoeken en leren

01

Chromebooks

Chromebooks zijn snelle, kleine en lichtgewicht laptops. Ideaal voor gebruik in de klas. Kinderen klappen het device open en kunnen er direct op werken. Er zijn verschillende online leerprogramma’s beschikbaar. Bovendien zijn ze eenvoudig te gebruiken en te beheren.

02

Touchscreens

Help leerlingen makkelijker te leren, met ondersteuning van IT presentatiemiddelen. Volg en geef de les met al je zintuigen. Kijk naar een filmpje op het digibord, luister naar muziekfragmenten uit de speakers en bedien met één swipe jouw touchscreen.

computer werkplekken op school met internetverbinding
Modern onderwijs start met een betrouwbaar netwerk

Netwerk, wifi en internet op school

Een goede internetverbinding is een voorwaarde voor modern onderwijs. Een oplossing die met je mee kan groeien, hoort daarbij. Soms voldoet je netwerk niet meer, bijvoorbeeld als je school (meer) digitale leermiddelen gaat gebruiken of digitaal gaat toetsen. Of misschien ga je verhuizen, verbouwen of uitbreiden. Het is dan zaak om je netwerk(bekabeling), wifi en je internetverbinding te controleren. Wij helpen je daarbij.

Onze wifi Onze connectivity
Telefonie installatie Veenendaal
Telefonie over internet op school

VoIP oplossing voor het onderwijs

Telefonie gaat tegenwoordig via het internet, ofwel VoIP (Voice over Internet Protocol). Met VoIP is je lijn stabiel en is jouw telefoonnetwerk toekomstbestendig. Het voordeel van VoIP van ISO Groep is dat je één aanspreekpunt hebt voor IT en telefonie. Wij zorgen uiteraard voor een geruisloze overstap. Zo zetten wij bijvoorbeeld ook al jouw contacten over op je nieuwe telefoon.

Stap over In 3 stappen over op VoIP
Scheidingslijn
Slim printen, kopiëren en scannen op school

Printoplossingen voor onderwijs

Printen via internet is cloudprinten. Printen kan tegenwoordig niet alleen op school, maar ook vanaf onderweg of thuis. Ook bestaande printers kunnen we veranderen naar cloudprinters en ze beheren. Wij delen graag onze kennis met je over de beste printers voor het onderwijs, beveiligd printen op school of hoe je kosten van kleurenkopieën op school in de hand houdt.

Ontdek printoplossingen
Scheidingslijn
Eén contactpunt voor al je IT beheer

IT beheer & support

Ondersteuning en licentiebeheer van Chromebooks tot beheer van je schoolnetwerk; wij kunnen een oogje in het zeil houden of zorgen voor compleet beheer. Wij vinden dat IT in het onderwijs gewoon moet werken. De les moet door. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Daarom helpen we je snel. Verwacht bij ons geen wachtrijen, maar snelle en persoonlijk service.

Hulp nodig?
Scheidingslijn

Waarom kiezen scholen voor ISO Groep

Gemak
Gemak

Wij zorgen de juiste samenhang tussen jouw printers, IT en telefonie. Iedere school heeft ook net weer wat anders nodig. Wij maken jou ICT makkelijk.

Snel
Snel

Verwacht bij ons geen wachtrijen, maar wel snelle (re)actie. Er is direct persoonlijk contact. Wij lossen storingen snel op, zodat jouw les door kan gaan.

Samenwerking
Samenwerking

Veel (basis)scholen zijn al klant bij ons. We weten wat er speelt. Werken samen met betrouwbare kennispartners en delen onze kennis met jou.

Scheidingslijn
Sterke partnerships

Samen werken wij aan goede IT voor scholen.

Dell netwerk partner
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op met
Harold Veldhoen