Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Voorwaarden

NL Digital

Algemene voorwaarden

ISO Groep is aangesloten bij NL Digital. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de juiste voorwaarden gedurende en na onze dienstverlening. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze activiteiten tenzij anders gemeld in de overeenkomst.

Voorwaarden bekijken
Scheidingslijn
BNP & ISO Groep leaseovereenkomsten

Huurvoorwaarden

Op leaseovereenkomsten zijn optioneel de BNP huurvoorwaarden behorende bij de leaseovereenkomsten met BNP van toepassing en/of de algemene huurvoorwaarden van ISO Groep zelf.

BNP voorwaarden ISO Groep voorwaarden
Scheidingslijn
Kostenstijging & tariefsverhoging

Indexatie per 1 januari 2024

Aan het einde van dit jaar willen wij je hartelijk danken voor de samenwerking. De vele goede contacten met jou als relatie waarderen wij enorm en motiveren ons elke dag opnieuw.

Helaas zijn in 2023 kostenstijgingen niet uitgebleven. Uiteraard zetten wij ons dagelijks maximaal in om onze service en dienstverlening zo efficiënt mogelijk in te richten zodat wij de kostenstijging voor jou kunnen minimaliseren.

Na een zorgvuldige overweging, denken wij dat het noodzakelijk is om onze tarieven te verhogen met gemiddeld 8,3%.

Wij zien ernaar uit om ook komend jaar ons elke dag weer in te zetten om jou maximaal van dienst te zijn. Indien je vragen hebt, kun je telefonisch met ons contact opnemen via 0418-655050 (optie 3) of per mail via info@isogroep.nl.

Branchevereniging

NL Digital

NL Digital is dé branchevereniging van 650 IT-, telecom-, internet- en officebedrijven in Nederland. De algemene voorwaarden bevatten spelregels voor het contact tussen leveranciers en opdrachtgevers bij het leveren van producten en diensten onder andere op het gebied van IT, SaaS, kantoortechnologie en de ontwikkeling van programmatuur en websites.