Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Over ons

In een wereld met vergaande automatisering naderen we het punt dat IT mensen kan vervangen. Maar zolang er nog mensen nodig zijn, blijft IT ondersteunend.

Printers, IT en telefonie

Kantoor
digitalisering

Kantoordigitalisering begint bij ISO Groep. Bedrijven, scholen, apotheken, zorginstellingen, non-profit instellingen en accountants kunnen bij ons terecht voor hun printers, IT en telefonie. Wij zorgen voor de juiste samenhang tussen deze drie onderdelen. Daarmee bouwen we op een slimme manier aan jouw ideale digitale werkplek.

Zorgeloos werken, scannen en bellen in een storingsvrije digitale netwerkomgeving. Dat gunnen we ieder bedrijf. Niet met de eerste, maar met de beste print, IT en telefonie oplossingen. Kantoordigitalisering is tenslotte de motor van jouw succes. Oriënteren op je ideale werkplek doe je vast niet dagelijks. Daarom helpen we je graag op weg.

Bekijk de brochure Ontvang onze tips en aanbiedingen in je mail
Scheidingslijn
De gewoonste zaak van de wereld

Kantoordigitalisering

Kantoordigitalisering is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. En we vinden dat onze klanten het ook zo moeten ervaren. Omdat we vinden dat IT, printers en telefoons gewoon doen wat ze moeten doen. Zoals afgesproken. Tegelijk ook door het niet moeilijker te maken dan het al is. En is het wel moeilijk, dan maken we het alsnog logisch voor de klant.

Scheidingslijn
ISO Groep heeft verstand van zaken en is

Een stabiele factor

Als het gaat om digitalisering, dan is het onmogelijk om altijd voorop te lopen. Sterker nog: dat is ook niet altijd nodig. Wij kiezen er daarom bewust voor om niet voorop, maar wel vooraan te lopen. Daarmee geven we onszelf de ruimte om bewijs te verzamelen of een innovatie of update ook echt werkt. Om vervolgens onze klanten te adviseren of het echt iets toevoegt.

Hebben we het eenmaal geïmplementeerd of geïnstalleerd, dan doen we er alles aan om het zo naadloos en dus zo onopvallend mogelijk te laten werken. Dit maakt ons de stabiele factor in het bedrijfsproces van onze klanten.

We hebben al honderden tevreden klanten Ontdek wie
Scheidingslijn
Werken in Veenendaal en Haaften

Ons team

Twee kantoren. In Veenendaal en Haaften. 35 Mannen en vrouwen sterk. Print fanaten. IT-goeroes. Gedreven service monteurs. Accurate administratie. Bij ISO Groep hebben we alle persoonlijkheden in huis om het plaatje voor het digitale kantoor compleet maken. Niet iedereen weet alles van kantoordigitalisering (we leren nog steeds bij), maar we hebben één ding gemeen: we zijn gedreven in wat we doen. Al 25 jaar. En dat bewijzen we jou ook graag.

Ons team
Scheidingslijn
Bram de Vries jr ict engineer voorheen stagiair
We groeien door en daarom is

Versterking altijd welkom

We mogen telkens weer nieuwe klanten verwelkomen. Ook zijn we heel blij dat steeds meer bestaande klanten voor onze totaaloplossing kiezen: een stapeling van print, IT en telefonie diensten. Daarom zijn we op zoek naar versterking.

Bekijk vacatures
Scheidingslijn
Samen met onze partners verzorgen wij

Jouw digitale werkplek

We leveren verschillende A-merk printers en multifunctionals van Kyocera, Ricoh en Konica Minolta. Ook op IT en telefonie gebied werken we samen met fijne partners. Samen zorgen we ervoor dat ruim 2000 klanten en hun medewerkers, in heel Nederland, beschikken over een complete digitale werkplek.

Onze partners
Scheidingslijn
Zó werkt het gewoon

Zorgen en ontzorgen, zodat het werkt

We vinden het niet alleen belangrijk om onze klanten te ontzorgen, maar geloven ook in een zorg voor de wereld om ons heen. Daarom voetballen we mee in de competitie van Voetballenvoorleven en steunen we verschillende andere stichtingen en instanties. Zo werkt het gewoon!

Duurzaam ondernemen
Weten wat er speelt?

Blijf op de hoogte