Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

ISO Groep

In een wereld met vergaande automatisering naderen we het punt dat IT mensen kan vervangen. Maar zolang er nog mensen nodig zijn, blijft IT ondersteunend.

Het is onze ambitie dé regionale speler te zijn als het gaat om kantoorautomatisering. Of beter gezegd: kantoordigitalisering. Dit doen we met oplossingen in printers, IT en telefonie. Wij zorgen voor de juiste samenhang van deze onderdelen. Daarmee bouwen we op een slimme én pragmatische manier aan de continuïteit van de bedrijfsprocessen van onze klanten.

Meer over ons Bekijk de brochure Inschrijven nieuwsbrief
Scheidingslijn
Rob Bettonvil
Merkpersoonlijkheid

De gewone man

Als ISO Groep een persoon van vlees en bloed zou zijn, dan herken je hem aan zijn nuchterheid, realistisch blik op de wereld en de bereidheid om altijd met een oplossing te komen. Gewoon een harde werker dus. Hij begrijpt dat kantoordigitalisering de motor is van het succes van zijn klanten.

Bekijk het team

Versterking is altijd welkom

We mogen telkens weer nieuwe klanten verwelkomen. Ook zijn we heel blij dat steeds meer bestaande klanten voor onze totaaloplossing kiezen: een stapeling van print, IT en telefonie diensten. Daarom zijn we op zoek naar versterking.

Bekijk vacatures

Jouw digitale werkplek

We leveren verschillende A-merk printers en multifunctionals, zoals Kyocera, Ricoh en Konica Minolta. Ook op ict en telefonie gebied werken we samen met fijne partners.

Onze partners

Zorgen en ontzorgen, zodat het werkt

We vinden het niet alleen belangrijk om onze klanten te ontzorgen, maar geloven ook in een zorg voor de wereld om ons heen. Daarom voetballen we mee in de competitie van Voetballenvoorleven en steunen we verschillende andere stichtingen en instanties. Zo werkt het gewoon!

Wie wij steunen
Opnieuw inrichten van jouw werkplek?

Neem contact op met
Harold Veldhoen