Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Security

CRM integratie
Phishing is een van de grootste cyberdreigingen voor bedrijven, en kan leiden tot datalekken, financiële verliezen en reputatieschade.
Security oplossingen voor een veilige(re) IT-omgeving

Nieuw Phished - Phishing simulatie per gebruiker

Phishing is een van de grootste cyberdreigingen voor bedrijven en kan leiden tot datalekken, financiële verliezen en reputatieschade. Lang niet iedereen is even goed op de hoogte hoe je een phishing mail herkent. Daarom introduceert ISO Groep Phished. Phished is een innovatieve dienst die jouw medewerkers leert om phishing e-mails te herkennen én te vermijden. Phished helpt je om het bewustzijn en de weerbaarheid van je medewerkers te vergroten, zodat de kans kleiner is dat zij bijten.

Plan een demo Hoe werkt Phished Ontdek: 5 manieren om phishing te voorkomen
Scheidingslijn
2023 ISO Groep cyber security web maak een afspraak
Security oplossingen voor een veilige(re) IT-omgeving

Cybersecurity vraagt om een totaalaanpak

Is jouw organisatie voldoende beveiligd tegen cyberrisico’s? Wij kunnen je helpen om te bepalen wat jouw strategie is voor het  verminderen van beveiligingsrisico’s. Het verhogen van de cyberweerbaarheid van jouw organisatie vereist een aanpak op meerdere fronten die rekening houdt met mensen, processen en technologie. Maar waar begin je?

Wij geven je als start security advies cadeau en zetten onze agenda open om jou een half uur gratis advies te geven. Na dit gesprek weet je:

 • Hoe je kunt starten met het verbeteren van je cybersecurity
 • Wat de schatten en blinde vlekken van je eigen ICT-landschap zijn
 • Welke stappen je kunt zetten om cybersecurityrisico’s in je organisatie te verminderen
Plan een afspraak in onze agenda
Scheidingslijn
Roadmap veiligere it omgeving
Roadmap voor het verminderen van cyberrisico's

Hoe breng je jouw security naar het volgende level?

 1. Roadmap & rapportage: hoe staat jouw organisatie ervoor? Start met een 0-meting waarin je een beeld krijgt hoe jouw organisatie ervoor staat. Hoe kun je groeien naar een volwassen cybersecurity niveau? Hoe ziet jouw ICT-landschap eruit? We starten met een helicopterview en zoomen daarna in.
 2. Advies: hoe kun je jouw cybersecurity verbeteren? Hoe kun je groeien naar het door jouw gewenst security niveau?
 3. Implementatie: voer stapsgewijs verbeterpunten in. Ga aan de slag met het implementeren van beleid, maatregelen en processen.
 4. Monitoren: we meten en monotoren of de stappen (goed) gezet worden. Gaan we hard genoeg of liggen we op schema? We zien vaak dat je binnen een jaar flinke stappen kunt zetten op weg naar een volwassen cybersecurity niveau.
Plan een afspraak
Scheidingslijn
Office 365 functies
Microsoft 365 Backup

Hoe beveilig je de data in jouw Microsoft 365 omgeving?

Microsoft biedt krachtige services binnen Microsoft 365, maar een uitgebreide backup van jouw Microsoft 365-gegevens hoort daar niet bij. Eén op de drie bedrijven heeft te maken met verlies van gegevens in Microsoft 365. Van eenvoudige gebruikersfouten tot aanzienlijke beveiligingsrisico’s.
Met een Microsoft 365 Backup maak je een kopie van jouw Exchange Online en SharePoint omgeving. Zo zijn jouw e-mails, agenda, contactpersonen, OneDrive, Teams en SharePoint sites 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering. Ontdek de opslagopties van Exchange (mail), OneDrive (persoonlijke data) en SharePoint (bedrijfsdata).

Info aanvragen
Bellen veilig
2-weg verificatie

Wil jij extra veilig inloggen?

Je kunt het hackers extra moeilijk maken om toegang te krijgen tot je e-mailaccount of clouddienst door tweefactorauthenticatie in te stellen. Wat is 2-weg verificatie? 2-weg verificatie houdt in dat je inlogt in twee stappen. Bijvoorbeeld niet alleen met een wachtwoord, maar ook nog met een code die je op jouw mobiele telefoon te zien krijgt. Naast de toegangscode bestaat er bijvoorbeeld ook een fysieke beveiligingssleutel als een security key.

Info aanvragen
Veilig internetten
FileCap transfer tool

Wil jij ook grote bestanden veilig versturen en ontvangen?

Begin dan vandaag met FileCap! Met FileCap als secure e-mail en file-transfer-oplossing verdwijnen grote en privacygevoelige bestanden niet onbeveiligd ergens in de cloud; iets dat bij veel gratis transfer tools, zoals bijvoorbeeld WeTransfer en YouSendit wel het geval is. Filecap is zowel GDPR en AVG compliant. Wil jij meer weten over de voordelen van FileCap voor jouw organisatie?

Demo aanvragen
Scheidingslijn
Pen tests en security assessments

Hoe breng je jouw cyberrisico's in beeld?

ISO Groep trekt met Lupasafe om op jouw grootste cyberrisico’s in beeld te brengen. Hoe doen we dat? Denk aan:

 • bewustwording enquête
 • jezelf hacken
 • phishing campagnes
 • pen tests
 • security assessments
Lees meer Info aanvragen
Scheidingslijn
Tips om veilig online te werken voor ondernemers ISO Groep
Extra veilig internet

Zo bescherm je als ondernemer jouw bestanden

Jaarcijfers gelekt. Op een phishing-mail geklikt. Klantgegevens verloren. Een virus gedownload. Het kan ook jouw werknemers overkomen. Gevolg: omzetverlies, reputatieschade en/of weglopende klanten. Dit wil je niet! Helaas maken criminelen momenteel gretig gebruik van het feit dat zoveel mensen thuiswerken.

Heeft jouw organisatie de benodigde maatregelen getroffen om gevoelige bedrijfsgegevens in vertrouwde handen te houden? Of wordt dat tijd?

Info aanvragen Raak geïnspireerd: download de whitepaper

Zorgeloos werken via een stabiel en veilig netwerk. Zo werkt het gewoon.

Gratis advies over security

Wil jij persoonlijk advies over de beste security oplossing in jouw branche?

ISO Groep helpt je met veilig inloggen en veilig bestanden versturen en ontvangen. Ook kunnen wij je adviseren over bijvoorbeeld antivirussoftware, anti-malware, managed websecurity, veilige webapplicaties en crypotoware. Voor veilig printen raden wij MyQ of PaperCut aan.

Neem contact op Maak kennis Lees deze blog met security tips
Vragen over security?

Neem contact op met
Lennard van Gelder