Teamviewer
Teamviewer
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Security

CRM integratie
IT security maatregelen voor medewerkers en applicaties bij ISO Groep
Security oplossingen voor veilig internetten

Jouw medewerkers en applicaties veilig online

Vanzelfsprekend moet de veiligheid van jouw systemen op elk moment zeer goed zijn geregeld. ISO Groep bied je een aantal programma’s en gebruikersprotocollen die risico’s en problemen monitoren en onschadelijk maken. Van ongewenst computergebruik door medewerkers tot cybercrime. Natuurlijk ben je bij gebruik van onze security software compliant aan normen, wetten en regels. Jouw bedrijfsveiligheid komt op de eerste plaats!

Bellen veilig
2-weg verificatie

Wil jij extra veilig inloggen?

Je kunt het hackers extra moeilijk maken om toegang te krijgen tot je e-mailaccount of clouddienst door tweefactorauthenticatie in te stellen. Wat is 2-weg verificatie? 2-weg verificatie houdt in dat je inlogt in twee stappen. Bijvoorbeeld niet alleen met een wachtwoord, maar ook nog met een code die je op jouw mobiele telefoon te zien krijgt. Naast de toegangscode bestaat er bijvoorbeeld ook een fysieke beveiligingssleutel als een security key.

Offerte aanvragen
Veilig internetten
FileCap transfer tool

Wil jij ook grote bestanden veilig versturen en ontvangen?

Begin dan vandaag met FileCap! Met FileCap als secure e-mail en file-transfer-oplossing verdwijnen grote en privacygevoelige bestanden niet onbeveiligd ergens in de cloud; iets dat bij veel gratis transfer tools, zoals bijvoorbeeld WeTransfer en YouSendit wel het geval is. Filecap is zowel GDPR en AVG compliant. Wil jij meer weten over de voordelen van FileCap voor jouw organisatie?

Demo aanvragen
Scheidingslijn
Demonstratie bij ISO Groep
ZIVVER veilige communicatie

Zoek je een gebruiksvriendelijke oplossing die datalekken in communicatie voorkomt?

Jouw organisatie moet voldoen aan de AVG, ISO27001/2 of sectorspecifieke normen. ZIVVER zorgt ervoor dat je controle hebt over informatiebeveiliging, terwijl je medewerkers efficiënt blijven werken. Met ZIVVER e-mail je veilig en deel je bestanden veilig. ZIVVER is beschikbaar op zowel desktop als mobiele apparaten. Voor makkelijk veilig werken op kantoor, thuis en onderweg.

Demo aanvragen

Zorgeloos werken via een stabiel en veilig netwerk. Zo werkt het gewoon.

Gratis advies over security

Wil jij persoonlijk advies over de beste security oplossing in jouw branche?

ISO Groep helpt je met veilig inloggen en veilig bestanden versturen en ontvangen. Ook kunnen wij je adviseren over bijvoorbeeld antivirussoftware, anti-malware, managed websecurity, veilige webapplicaties en crypotoware.

Neem contact op Maak kennis
Vragen over security?

Neem contact op met
Marien de Wilde