Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Security

CRM integratie
Security oplossingen voor veilig internetten

Jouw medewerkers en applicaties veilig online

Vanzelfsprekend moet de veiligheid van jouw systemen op elk moment zeer goed zijn geregeld. ISO Groep biedt je een aantal programma’s en gebruikersprotocollen die risico’s en problemen monitoren en onschadelijk maken. Van ongewenst computergebruik door medewerkers tot cybercrime. Natuurlijk ben je bij gebruik van onze security software compliant aan normen, wetten en regels. Jouw bedrijfsveiligheid komt op de eerste plaats!

Scheidingslijn
Office 365 functies
Microsoft 365 Backup

Hoe beveilig je de data in jouw Microsoft 365 omgeving?

Microsoft biedt krachtige services binnen Microsoft 365, maar een uitgebreide backup van jouw Microsoft 365-gegevens hoort daar niet bij. Eén op de drie bedrijven heeft te maken met verlies van gegevens in Microsoft 365. Van eenvoudige gebruikersfouten tot aanzienlijke beveiligingsrisico’s.
Met een Microsoft 365 Backup maak je een kopie van jouw Exchange Online en SharePoint omgeving. Zo zijn jouw e-mails, agenda, contactpersonen, OneDrive, Teams en SharePoint sites 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering. Ontdek de opslagopties van Exchange (mail), OneDrive (persoonlijke data) en SharePoint (bedrijfsdata).

Info aanvragen
Bellen veilig
2-weg verificatie

Wil jij extra veilig inloggen?

Je kunt het hackers extra moeilijk maken om toegang te krijgen tot je e-mailaccount of clouddienst door tweefactorauthenticatie in te stellen. Wat is 2-weg verificatie? 2-weg verificatie houdt in dat je inlogt in twee stappen. Bijvoorbeeld niet alleen met een wachtwoord, maar ook nog met een code die je op jouw mobiele telefoon te zien krijgt. Naast de toegangscode bestaat er bijvoorbeeld ook een fysieke beveiligingssleutel als een security key.

Info aanvragen
Veilig internetten
FileCap transfer tool

Wil jij ook grote bestanden veilig versturen en ontvangen?

Begin dan vandaag met FileCap! Met FileCap als secure e-mail en file-transfer-oplossing verdwijnen grote en privacygevoelige bestanden niet onbeveiligd ergens in de cloud; iets dat bij veel gratis transfer tools, zoals bijvoorbeeld WeTransfer en YouSendit wel het geval is. Filecap is zowel GDPR en AVG compliant. Wil jij meer weten over de voordelen van FileCap voor jouw organisatie?

Demo aanvragen
Scheidingslijn
Pen tests en security assessments

Hoe breng je jouw cyberrisico's in beeld?

ISO Groep trekt met Lupasafe om op jouw grootste cyberrisico’s in beeld te brengen. Hoe doen we dat? Denk aan:

  • bewustwording enquête
  • jezelf hacken
  • phishing campagnes
  • pen tests
  • security assessments
Lees meer Info aanvragen
Scheidingslijn
Scheidingslijn
Tips om veilig online te werken voor ondernemers ISO Groep
Extra veilig internet

Zo bescherm je als ondernemer jouw bestanden

Jaarcijfers gelekt. Op een phishing-mail geklikt. Klantgegevens verloren. Een virus gedownload. Het kan ook jouw werknemers overkomen. Gevolg: omzetverlies, reputatieschade en/of weglopende klanten. Dit wil je niet! Helaas maken criminelen momenteel gretig gebruik van het feit dat zoveel mensen thuiswerken.

Heeft jouw organisatie de benodigde maatregelen getroffen om gevoelige bedrijfsgegevens in vertrouwde handen te houden? Of wordt dat tijd?

Info aanvragen Raak geïnspireerd: download de whitepaper

Zorgeloos werken via een stabiel en veilig netwerk. Zo werkt het gewoon.

Gratis advies over security

Wil jij persoonlijk advies over de beste security oplossing in jouw branche?

ISO Groep helpt je met veilig inloggen en veilig bestanden versturen en ontvangen. Ook kunnen wij je adviseren over bijvoorbeeld antivirussoftware, anti-malware, managed websecurity, veilige webapplicaties en crypotoware. Voor veilig printen raden wij MyQ of PaperCut aan.

Neem contact op Maak kennis Lees deze blog met security tips
Vragen over security?

Neem contact op met
Lennard van Gelder