Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Duurzaam ondernemen

2023 ISO Groep klantverhaal Gilbert Verhoef bij een van de vliegtuigen van MAF in Teuge
Internationaal en lokaal

Duurzaam ondernemen

Als digitalisering partner voor MKB, onderwijs, apotheek, juridische sector, non-profit en zorg instellingen hebben we de overtuiging dat je samen moet werken. Daarom kijken we graag om ons heen hoe we de wereld een stukje duurzamer en mooier kunnen maken. Internationaal en lokaal. Daarom doen we mee met recycle programma’s van onze print partners en zijn we actief betrokken bij verschillende goede doelen

Scheidingslijn
Milleuvriendelijk & duurzaam printen

Recycle programma’s

Wij vinden het belangrijk dat onze producten en in het bijzonder de lege tonercartridges milieuvriendelijk worden verwijderd. Met de toner return programma’s van onze printpartners kun  je dit eenvoudig en zonder extra kosten doen. Help ook mee! Van welke machine wil je een toner retourneren?

Hoe kun je duurzaam printen?
Scheidingslijn
Blijheid en dankbaarheid

Sponsoring goede doelen

Wij zien sponsoring als één van de bouwstenen voor onze goede, langdurige relaties met klanten, relaties en medewerkers. We steunen dan ook diverse organisaties uit ons netwerk. Zowel financieel als met kennis en hardware. Dat levert overvloedige blijheid en dankbaarheid op. Zowel bij de sponsor als de gesponsorde!

Wim op missie
Mission Aviation Fellowship (MAF)

Onze oud-collega Wim is als piloot werkzaam in Zuid Soedan

Onze oud-collega Wim is als piloot werkzaam in Zuid Soedan voor de Mission Aviation Fellowship; afgekort MAF. MAF is de grootste non-profit vliegtuigmaatschappij ter wereld. Met meer dan 130 vliegtuigen in meer dan 30 van de armste landen vliegt MAF voor meer dan 1000 (hulp)organisaties en kerken. MAF maakt met haar vliegtuigen mensen in geïsoleerde gebieden bereikbaar voor hulp. Wij zijn blij dat wij Wim en zijn gezin op verschillende wijze kunnen ondersteunen bij zijn ‘missie’ Vliegen voor leven.

Bekijk website Steun Wim
Wil jij ook meedoen?

Voetballen voor leven

ISO Groep organiseert al jaren een zaalvoetbal toernooi voor het goede doel. De opbrengst van dit toernooi is bestemd voor Mission Aviation Fellowship. In de Galgenwaard (Utrecht) strijden we ook zelf mee voor de jaarlijkse wisselbeker! Uiteraard is het werk van MAF het uiteindelijke doel, maar in het veld strijdt elk team fanatiek voor de eer. Wil jij ook meedoen? Dat zouden we mooi vinden!

Bekijk hoe het werkt
Bliss to shine
Stichting Bliss to Shine

Sponsoring van de Bliss to Shine Day

Omdat niet alleen de kankerpatiënt, maar het hele gezin dagelijks te maken heeft met kanker is er de Bliss to Shine Day. Tijdens deze Blissi Special Day draait alles om het kind, en de rest van het gezin geniet mee. Even een dag niet bezig zijn met kanker, maar met kind-zijn. Samen genieten en herinneringen maken voor het leven, hoe lang dat ook mag duren. ISO Groep is trotse sponsorpartner van Stichting Bliss to Shine.

Bekijk website
Samen delen

Delen is vermenigvuldigen

Onze filosofie is dat wij het mooi vinden om iets te delen van onze overvloed. Bij voorkeur met onze relaties. We hebben dan ook een actief sponsorbeleid. Het afgelopen jaar steunden wij onder andere deze organisaties:

Stichting anders
Scheidingslijn
Wij zijn blij en dankbaar

Dat we diverse organisaties uit ons netwerk op verschillende wijze kunnen ondersteunen.