Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Wifi

Wil je een betrouwbaar draadloos netwerk maken? Voorkom storingen en laat ons jouw wifi netwerk upgraden of aanleggen. Voor snelle internet verbindingen binnen en buiten.

stabiel netwerk HPE Office connect switch
Voor cloud werken is een goede verbinding een must

Stabiele wifi verbinding

Wil jij altijd en overal online kunnen werken? Start dan met een goede wifi verbinding. Een stabiele verbinding in combinatie met een professioneel draadloos netwerk is de basis voor elke school, elk bedrijf en elke productieruimte. Samen met jou maken wij een inventarisatie om de vraag naar een eigentijds netwerk bij jouw organisatie duidelijk in kaart te brengen.

Wifi advies nodig?
Scheidingslijn
Betrouwbare wifi verbindingen

Onze nauwe samenwerking met netwerk partners

Wij werken nauw samen met Ruckus en Aerohive network partners om jouw de beste draadloze communicatieverbindingen te bieden.

Scheidingslijn

Ervaring met het aanleggen en upgraden van netwerken op diverse locaties

Wil je wifi laten aanleggen?

Start met een site survey

Het aanleggen van een wifi verbinding doe je niet zomaar. In veel gebouwen zitten obstakels die het signaal kunnen verzwakken. Wij adviseren altijd eerst een site survey (=netwerk meting) te laten uitvoeren. Dit is een meting die bekijkt welke obstakels er zijn en wat de meest logische plaatsen zijn om een access point op te hangen. Na deze test en de installatie ben je ervan verzekerd dat het bereik en de dekking goed is.

ISO Groep spectrum analyse heatmap
Netwerk meting en spectrum analyse

Hoe werkt een site survey?

Site survey is onderzoek naar (on)mogelijkheden van wifi op jouw locatie. Door een netwerk meting te doen met onze eigen apparatuur, zie je via een spectrum alanyse op een heatmap exact waar de pijnpunten zitten. Zo kom je bij de oplevering niet voor verassingen of extra kosten te staan.

Wil je weten of het draadloze netwerk op jouw locatie goed geconfigureerd is, of wat de mogelijkheden zijn om een draadloos netwerk aan te leggen? Start dan met een onderzoek.

Aanvragen Connectiviteit oplossingen
Vragen over wifi?

Neem contact op met
Lennard van Gelder