Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Presentatiemiddelen

Ben je op zoek voor touchscreens voor in je klas. Of wil je weten hoe je een aantrekkelijke digitale presentatie maakt voor in je ontvangstruimte?

touchscreens en digiborden voor scholen
Presentatiemiddelen ISO Groep

Touchscreens en beamers

Een doeltreffende presentatie gaat vaak gepaard met eigentijdse presentatiemiddelen. ISO Groep is een ervaren aanbieder van moderne presentatiemiddelen. Onze slimme en praktische touchscreens en beamers hangen in veel klaslokalen, aula’s, auditoria, wachtruimtes en vergaderzalen. Er zijn meerdere soorten interactieve smart borden beschikbaar. Welke van deze touchscreens is geschikt voor jouw situatie?

Heb je een speciale vraag of wens voor jouw school of ruimte?

Actie: bij aanschaf van 3 CTOUCH touchscreens ontvang je tijdelijk een training cadeau, bij 1 of 2 krijg je korting. (geldig t/m 31/10/2022).

Neem contact op Bekijk de actievoorwaarden
Interactieve presentatiemiddelen

Scholen, bedrijven en apotheken

Touchscreens voor scholen

Digiborden en touchscreens maken leren leuk! Juffen, meesters en kinderen worden blij van de interactieve lessen die via deze digitale presentatiemiddelen gegeven en gevolgd kunnen worden.

Meer voor onderwijs

Interactieve presentatieschermen voor vergaderingen

Ben jij klaar met al die zinloze en saaie vergaderingen? En hunker je naar een agile vergadercultuur? Met een digitaal presentatiescherm zorg je voor meer betrokkenheid en interactie. Ontdek touchscreens van onze partner CTOUCH.

Bekijk de film

Presentatiemiddelen voor apotheken

Apotheken gebruiken deze digitale technieken om informatie over te brengen (aanbiedingen, introducties van nieuwe producten, verandering van openingstijden), als ‘wachtverzachter’ in de apotheek, wachtkamer of ontvangstruimte.

Meer voor apotheken

Onze cases

IT security maatregelen voor medewerkers en applicaties bij ISO Groep
Advies en onderhoud

Service op jouw apparatuur

Naast het leveren van de presentatie apparatuur mag je van ons een adequate serviceverlening verwachten. Via onze Skilled Servicedesk handelen we vlot en flexibel jouw service vraagstukken op het gebied van hardware en software op. Daarbij ben je geen nummer, maar helpen wij je persoonlijk. Natuurlijk regelen wij ook een servicecontract of een onderhoudsbeurt.

Neem contact op Storing melden
Vragen over presentatiemiddelen?

Neem contact op met
Harold Veldhoen