Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Documentmanagement

Wil jij complexe werkprocessen vereenvoudigen en je productiviteit verhogen? Denk dan eens aan het digitaliseren van je documenten met documentmanagement.

PaperCut beveiligd printen
Hulp bij het digitaliseren van je bedrijfsproces

Documentoplossingen

Wij hebben veel ervaring met digitalisering van bedrijven, scholen en apotheken. Welke documentoplossingen voor jouw digitale bedrijfsproces het beste is? Dat is afhankelijk van jouw situatie en branche. Bekijk de meest gekozen documentmanagement oplossingen:

  • Scannen en herken: scan je documenten en verstuur ze naar diverse bestemmingen voor verdere verwerking en opslag
  • ERP-software integratie: koppel je ERP-softwarepakket zoals AFAS, unit4 of Navision met je printers
  • Digitale factuurverwerking: zorg voor een efficiënte werkdag, controle en inzicht in je facturenstroom
  • Documentmanagement: bewaar, deel, beheer en vindt eenvoudig je documenten
Scheidingslijn
Wij bieden hulp met diverse documentoplossingen

Voordelen van documentmanagement

Beperk fouten in je documentbeheer
Beperk fouten in je documentbeheer
Bespaar tijd en kosten
Bespaar tijd en kosten
Scherm je informatie veilig af
Scherm je informatie veilig af
Hoe digitaliseer je documenten van je administratie?

Scannen en herken documenten

Met scan en herken digitaliseer je documenten. Met één druk op de knop scan je net zo makkelijk één printje of een hele stapel facturen snel naar PDF, TIFF of JPG-formaat. De scanner kan A4 aan, maar ook andere afwijkende formaten. Via vooraf opgestelde regels belanden de documenten in je archief, een werkstroom of in bekende applicaties. Je vindt ze altijd makkelijk terug. Dat scannen en herken lijkt mij wel wat!

Meer informatie
Start met slimmere documentverwerking

Wil jij scannen naar deze applicaties?

Scheidingslijn
CRM integratie
Hoe maak je een koppeling met Exact, AFAS, Unit4 of Navision?

ERP-software integratie

Wist je dat je met jouw multifunctionele printapparaat al jouw documenten – van facturen tot contracten – kunt digitaliseren en archiveren door een netwerkkoppeling? 

Integreer je documentenstroom met je ERP-omgeving en doorzoek snel je digitale archief. Er zijn onder andere koppelingen mogelijk met Exact, Afas, Unit4 of Navision. Elk bedrijf is anders. Daarom analyseren we samen met jou de bedrijfsprocessen, om uit te vinden welke koppeling het beste past. Wij helpen bij de inrichting, zodat jij er daarna probleemloos mee aan de slag kunt gaan.

Maak een afspraak
Scheidingslijn
Managed IT services - proactief IT beheer op onze skilled Helpdesk
Hoe automatiseer je een inkoopadministratie?

Digitale factuurverweking

Met intelligente automatische factuur verwerking verwerk je facturen aan de hand van vooraf opgestelde regels in je administratieve proces. Scannen, coderen, verdelen, goedkeuren, matchen aan betaalafspraken of koppelen naar ERP. Het is allemaal mogelijk. Met digitale factuur verwerking bespaar je tijd en geld én krijg je meer overzicht in jouw digitale archief.

Het digitaliseren van jouw factuurstroom kan stapsgewijs, met verschillende oplossingen. Ben jij klaar om digitaal te gaan met jouw crediteurenadministratie? Wij adviseren je graag over de beste oplossing in jouw situatie.

Maak een afspraak
Scheidingslijn
Hoe zorgt je voor een vloeiende workflow of versiebeheer?

Documentmanagement systemen

Loop je rond met plannen voor een vloeiende workflow of versiebeheer? Wil je alle kennis in jouw onderneming op een efficiënte manier verzamelen en beheren? Dat kan met een documentmanagement systeem. Wij komen graag bij je langs om de opties voor documentmanagement te bespreken en te vertellen welke meerwaarde dat oplevert in combinatie met de printers van Kyocera, Ricoh of Konica Minolta.

Maak een afspraak
Vragen?

Neem contact op met
Tim Oosterwijk