Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Digitale werkplekken voor non-profit

Werkplekken voor goede doelen en non-profit organisaties
Technologie voor goede doelen

Digitale werkplekken voor non-profit organisaties

ISO Groep helpt elke non-profit organisatie, ledenvereniging, social profit, NGO of (semi)overheidsinstelling, aan een compleet ingerichte digitale werkplek. Wij helpen je met lagere kosten, veiligere werkplekken en medewerkers die overal kunnen werken.

Digitalisering van werkomgevingen bij goede doelen organisaties gaat over mooie software oplossingen special gemaakt voor de non-profit sector. Of over slim verwerken van data en documenten van leden, vrijwilligers en donateurs via je printer, scanner of online omgeving. Over samenwerken op afstand. Maar ook over hardware die het gewoon doet. Technologie die jouw organisatie helpt haar idealen te realiseren.

Kyocera software follow me printing voor non-profit toepassingen
Geschikte hardware voor op non-profit organisaties

Hardware voor charitatieve instellingen

ISO Groep adviseert je graag over de meest geschikte hardware voor jouw charitatieve instelling:

 • laptops
 • printers
 • tablets
 • telefonie
 • touchscreens
Scheidingslijn
doe meer goed met office 365 non-profit abonnementen
Microsoft 365 Nonprofit-abonnementen

Hoe zorg je dat jouw non-profitorganisatie over de middelen beschikt om succesvol te zijn?

Geef medewerkers en vrijwilligers van jouw stichting of vereniging de middelen die ze nodig hebben om succesvol te werken. Met deze programma’s van onze Microsoft (voorheen Office 365)  Nonprofit-abonnementen:

 • MS Office (o.a. Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Publisher, Access)
 • gratis e-mail (Outlook)
 • online bewerken en opslaan van documenten
 • videovergaderen
 • chatberichten
 • eigen Yammer-site
Zo werkt het gewoon

Microsoft 365 Nonprofit voordelen

01

Bereik meer in de cloud

Laat jouw team, via nieuwe mogelijkheden, productiever samenwerken in de cloud. Met online opslag en externe bestandsshares heb je altijd en overal toegang tot je managementrapporten en subsidieaanvragen. Met Microsoft 365 Nonprofit werk je flexibel in online versies van de vertrouwde Office-toepassingen, of kies een abonnement waarmee je de nieuwste versies op pc’s, Macs en mobiele apparaten laat installeren.

02

Beveiliging, compliance en privacy

Microsoft 365 is de eerste cloud service met geïntegreerde beveiliging van de ISO 27001-norm. Office 365 Nonprofit is inclusief gegevensverwerkingsovereenkomst met standaard AVG / GDPR contractclausules. Over de beveiliging van mobiele apparaten hoef je je ook geen zorgen te maken, gebruik gewoon de daarvoor beschikbare hulpprogramma’s.

Vrijwilligers die foto maken met smartphone
Moderne hulporganisaties starten met een betrouwbaar netwerk

Netwerk, wifi en internet voor non-profit

Een goede internetverbinding is een voorwaarde voor een moderne goede doelen organisatie. Een oplossing die met je mee kan groeien, hoort daarbij. Soms voldoet je netwerk niet meer, bijvoorbeeld als je organisatie (meer) digitale fundraisingmiddelen gaat gebruiken. Of misschien ga je verhuizen, verbouwen of uitbreiden. Het is dan zaak om je netwerk(bekabeling), wifi en je internetverbinding te controleren. Wij helpen je daarbij.

Onze wifi Onze connectivity
Telefonie installatie Veenendaal
Telefonie over internet

VoIP oplossing voor non-profit

Telefonie gaat tegenwoordig via het internet, ofwel VoIP (Voice over Internet Protocol). Met VoIP is je lijn stabiel en is jouw telefoonnetwerk toekomstbestendig. Het voordeel van VoIP van ISO Groep is dat je één aanspreekpunt hebt voor IT en telefonie. Wij zorgen uiteraard voor een geruisloze overstap. Zo zetten wij bijvoorbeeld ook al jouw contacten over op je nieuwe telefoon.

Stap over
Scheidingslijn
Welke slimme documentmanagement oplossingen zijn geschikt voor non-profit?

Integreer printen, scannen en kopiëren

P2P - purchase to pay
Veel goede doelen hebben een webshop waar klanten bestellingen kunnen doen, of ze verkopen via ander kanalen hun merchandise. Beheer het hele operationele inkoopproces - vanaf het bestellen tot en met de factuurafhandeling - met puchase to pay.
Follow me printen
Maak printen en scannen eenvoudiger en veiliger. Haal documenten met een eigen code op bij elke printer in het netwerk.
Scan en herken
Met scan en herken software en verstuur je documenten naar elke bestemming in je proces voor verdere verwerking en opslag. Scan en koppel bijvoorbeeld donateurs(kaarten) aan je ledenpakket.
OCR - Optical character recognition
Converteer PDF documenten naar Word bestanden, scan afbeeldingen naar bewerkbare tekst en haal teksten uit PDF documenten.
Scankoppeling met ERP
Integreer digitale omgeving met je ERP-software. Maak bijvoorbeeld een koppeling met Exact, AFAS, Unit4 of Navision.

Onze projecten bij goede doelen

Waarom kiezen non-profit organisaties voor ISO Groep?

Gemak
Gemak

Wij zorgen de juiste samenhang tussen jouw printers, IT en telefonie. Iedere organisatie heeft ook net weer wat anders nodig. Wij maken jou IT gemakkelijk.

Snel
Snel

Verwacht bij ons geen wachtrijen, maar wel snelle (re)actie. Er is direct persoonlijk contact. Wij lossen storingen snel op, zodat jouw proces door kan gaan.

Samenwerking
Samenwerking

Veel non-profit organisaties zijn al klant bij ons. We weten wat er speelt. We werken samen met betrouwbare kennispartners en delen onze kennis met jou.

Scheidingslijn
Sterke partnerships

Samen werken wij aan jouw ideaal

Dell netwerk partner
PaperCut
Exclaimer
Scheidingslijn
Eén contactpunt voor al je IT beheer

IT beheer & support voor stichtingen en verenigingen

Van ondersteuning en licentiebeheer van Microsoft 365 Nonprofit tot beheer van je netwerk; wij kunnen alleen een oogje in het zeil houden, of zorgen voor compleet IT beheer. Jullie IT moet gewoon werken. Daarom helpen we je snel. Verwacht bij ons geen wachtrijen, maar snelle en persoonlijk service.

Als je nu een afspraak met mij maakt, dan neem ik een leuke cadeau box voor je mee. Want, samen boksen we het voor elkaar!

Hulp nodig? Contact opnemen Offerte aanvragen
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op met
Jan Verboom

Jan Verboom