Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

DIEV training: leer cybergevaren herkennen

Hoe bewust ben jij van cybergevaren?

Via de DIEV-training (Data Informatie Eindgebruikers Veiligheidstraining) worden jij en je medewerkers getraind en geïnformeerd over cybergevaren. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en dit verkleint de kans op datalekken aanzienlijk. Door op tijd de aanval te herkennen wordt verdere schade voorkomen. We maken en houden jouw hele organisatie digi-bewust. Creëer een extra beveiligingslaag: de human firewall.

ISO Groep training zo herken je een cybercrimineel

Wat is het doel van de DIEV training?

Natuurlijk bescherm je jouw bedrijfsgegevens. Je zorgt ervoor dat technische maatregelen, zoals antivirus, firewalls, IDS/IPS op orde zijn. Daarom gaan cybercriminelen steeds vaker op zoek naar de zwakste schakel in de beveiliging van jouw bedrijfsgegevens: de mens. Medewerkers zijn voor opportunistische hackers een gemakkelijk aanvalspunt.

DIEV maakt jouw medewerkers bewust van deze risico’s en helpt op een praktische manier de risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren. Met DIEV worden gebruikers getraind in het herkennen van phishing en ransomware e-mails en andere vormen van social engineering. We laten aan de hand van voorbeelden (video’s, screenshots, mails e.d.) zien wat de gevaren zijn en dan vooral wat eindgebruikers daar tegen kunnen doen. De basis wordt gevormd door ‘bekende’ virussen, ransomware, phishing, hacking, ID-fraude, oplichting, gevaren van free wifi en social media.

Programma DIEV security awareness training

Bekijk de inhoud van het programma.

Referenties

De online training DIEV™ is in de periode 2018-2021 geleverd aan meer dan 85.000 medewerk(st)ers met als doelstellingen :

  • medewerkers kennis/vaardigheden aanleren om cybercrime te herkennen en tegen te gaan
  • jaarprogramma om security awareness te kweken, je kunt het niet trainen maar je moet het kweken
  • (bijdragen aan) AVG-compliancy

Bestel de DIEV training

Wil je meer informatie over deze training, of wil je de training bestellen?

Stuur een e-mail naar Harold Veldhoen.

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Harold Veldhoen