Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

ISO Groep introduceert nieuwe huisstijl tijdens kwartaalmeeting

Feestelijke onthulling nieuwe huisstijl

Tijdens de kwartaalmeeting met het ISO Groep team is het nieuwe logo feestelijk onthuld. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat ISO Groep is opgericht. Kees Thoutenhoofd (Algemeen Directeur) en Jaap van der Zouwen (Commercieel Directeur) blikken samen even terug, maar kijken vooral naar wat de toekomst brengt.

Wat zijn jullie herinneringen van de start?

Kees: “In 2010 startten wij samen. Het is prachtig om te zien dat wij met elkaar en vooral met onze collega’s en relaties zo een mooi bedrijf hebben opgebouwd. Natuurlijk is er veel veranderd, van samen acquisitie doen, in een schuur achteraf, naar drie complete teams (IT, Service en Sales) die werken vanuit twee vestigingen. De essentie is echter nooit veranderd. Hard werken, zoeken naar langdurige relaties en dingen niet ingewikkelder maken dan ze zijn.”

Print, IT en telefonie complete kantoorautomatisering

Jaap: “We kiezen er bewust voor om de bestaande huisstijl kleuren te blijven gebruiken: “De blauwe tekst en rode blokjes hebben ons gebracht waar we nu zijn. Wij zijn een gezond bedrijf met fijne collega’s en leuke projecten. Bij een groeiend bedrijf past een modernere huisstijl. Daarmee laten wij zien dat we uitgegroeid zijn tot een kwaliteitsspeler in de markt. We zijn groot geworden met het verkopen van printers en kopieerapparaten. Tegenwoordig draait alles om kantoorautomatisering, of beter gezegd kantoordigitalisering met printers, IT en telefonie. Zo bieden we een compleet pakket aan klanten die hun werkomgeving willen digitaliseren en optimaliseren.

Gefaseerde uitrol nieuwe huisstijl

ISO Groep gaat de nieuwe huisstijl gefaseerd uitrollen. Kees: “Omdat ons wagenpark moest worden uitgebreid, is onze nieuwe huisstijl op de nieuwe bussen aangebracht. Ook vonden we dat onze welkomstruimte een oppepper verdiende. We zitten midden in de Betuwe en dat laten we zien met een nieuwe bloesemwand. Online uitrol, via onze site en sociale media, zal snel volgen. Daarna volgt ons briefpapier, overige wagenpark en werkkleding. We gaan geen zaken vervangen die nog goed zijn. De oude stijl kom je dus nog even tegen totdat iets aan vervanging toe is.”

Tevreden klanten in voornamelijk MKB en onderwijs

Kees: “In 2010 starten wij met de MKB tak van ISO Groep. In 2013 namen wij ook de onderwijs tak over van de vorige eigenaren. Wij zijn trots en dankbaar voor de groei die wij hebben gemaakt. Het mooiste in al die tijd is de continuïteit. Wij hebben zeer loyale klanten en eigenlijk komen er alleen maar collega’s bij en gaan ze nooit weg. Dat is prachtig dat je zo met elkaar aan langdurige relaties kan bouwen en samen kan groeien; net als die prachtige bloesem bij ons aan de muur.”

Kantoordigitalisering is de toekomst

Jaap ziet de toekomst positief in: “De wereld van vandaag draait om automatisering. Bedrijven vertrouwen hun kritische systemen toe aan internet en slaan data op in de cloud. Het gaat daarbij niet zozeer om de gebruikte toegangstechniek, bedraad of wifi, maar om beschikbaarheid, snelheid en betrouwbaarheid van de services. Het moet gewoon werken. Van een simpele print tot aan de complete digitalisering van je kantoor. Vanuit onze vestigingen in Haaften en Veenendaal zorgen we dat het werkt. Vanzelfsprekend.”