Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Printers

Zorgeloos scannen, printen en kopiëren. Dat doe je met de printoplossingen van ISO Groep. Wij zijn leverancier van Kyocera, Ricoh en Konica Minolta printers. Ontdek onze scherpe tarieven, flexibele contracten en uitmuntende service.

Documentmanagement

Hulp bij het digitaliseren van je bedrijfsproces.

Duurzaam printen

Richt je werkplek duurzaam in.

Printoplossingen

Antwoord op al je vragen over printers.

Service

Storingen oplossen & overstap hulp.

Leverancier van Kyocera, Ricoh en Konica Minolta

Print, scan en kopieer oplossingen geschikt voor elke werkplek

ISO Groep is een onafhankelijke leverancier van afdrukapparatuur van A-merken als Kyocera, Ricoh en Konica Minolta. Met onze kennis en service leveren wij je printoplossingen op maat. Geschikt voor elke werkplek: van personeelskamer tot werkstation. Met uiteraard op jouw situatie toegespitste servicecontracten. Wil je meer weten? 

Bekijk oplossingen Neem contact op Scherpe aanbieding ontvangen voor Ricoh printer
Scheidingslijn
Monitoring & service van jouw printer

Kopieer- en printoplossingen met verrassende service

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor onze kopieer- en printapparatuur. Daarom monitoren wij voortdurend om de apparaten in topconditie te houden.

In veel gevallen hebben we zicht op jouw ‘verbruik’ en kunnen we je al preventief bijvoorbeeld van toners voorzien. Dat scheelt aanzienlijk oponthoud voor jouw organisatie.

Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen? Dan is het ons doel je te verrassen met onze service

Ontdek meer Verrassende services
documentmanagement
Optimaliseer je processen en documentenstroom

Documentmanagement

Een bureau met een berg geopende post. Nette stapeltjes met brieven, offertes en facturen. Dat is het begin van een documentmanagement: een hulpmiddel om ongestructureerde documenten en gegevens van een organisatie (digitaal) te beheren. Je maakt er bestaande processen beter, veiliger en vooral traceerbaar mee. Wil jij je documenten stromen optimaliseren?

Ontdek meer
Hoe richt je een werkplek duurzaam in?

Duurzaam printen

Maakt maatschappelijk verantwoord printen al deel uit van jouw mvo-beleid? Hiermee bespaar je op kosten, je CO2 footprint en je helpt het milieu. Een win-win-win situatie. Op welke drie manieren kun je duurzaam printen?

Ontdek meer Duurzaam printen
Scheidingslijn
Partners

Onze merken: Kyocera, Ricoh en Konica Minolta

Als onafhankelijk leverancier selecteren wij altijd de beste oplossing voor jou. Wij werken alleen samen met erkende leveranciers die topkwaliteit en erkende oplossingen leveren.

Zie het aanbod rechts voor een selectie van onze partners. Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek de beste oplossing voor jou toe.

Scheidingslijn

We hebben duizenden printers staan bij tevreden klanten. Steeds meer van deze klanten vertrouwen ook op ons voor hun IT en telefonie.

Vragen?

Neem contact op met
Marco Mulder