Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Wifi en veiligheid in jachthavens

Wifi verbinding in de haven

De mooiste werkplek van de dag is voor onze collega ICT engineers die bij Van Gent watersport aan de Zandmeren en in de jachthaven van Kerkdriel de point-to-point straalverbindingen en de wifi vernieuwden.

Bij een gastvrije en comfortabele jachthaven hoort tegenwoordig ook een goede wifi verbinding voor vaste booteigenaren en voor gasten die tijdens hun vaartocht tijdelijk aanleggen in de haven. ISO Groep verzorgde al bij meerdere watersportverenigingen, jachthavens en recreatiegebieden de connectiviteit.

Internet in de jachthaven

Van Gent watersport en de jachthaven beschikken al over een internet verbinding via een point-to-point straalverbinding met een wifi gastenverbinding voor booteigenaren. Wij hebben vandaag de twee point-to-point straalverbindingen geüpgraded naar een 450 mbps verbinding. Daarnaast hebben wij diverse hardware geüpdate en twee outdoor wifi punten vervangen. Met deze nieuwe straalverbindingen en wifi access points beschikken zij nu over een snellere, betrouwbare en vooral veilige internetverbinding op locatie.

Connectiviteit op locatie

ISO Groep verzorgt internet op locatie door een straalverbinding, 4G, wifi of glasvezel. Wij verzorgen een advies op maat voor het internet op jouw recreatiegebied, jachthaven, sportveld, bouwplaats, evenement of congres.

Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat er een (tijdelijke) internetverbinding is waar en wanneer je deze nodig hebt.

Contact