Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

ISO Groep present

Zinvol teamuitje bij Stichting Present

Afgelopen vrijdag gingen tien ISO Groep mannen voor een zinvol teamuitje aan de slag in de tuin van een mevrouw op leeftijd in Veenendaal.

In beweging

Wijkcoach Annemieke van Rossum (Veens-welzijn) is begaan met haar situatie. Ruim een jaar geleden is de echtgenoot van mevrouw overleden en dit jaar stierf ook mevrouw haar dochter. Dat is de reden dat deze oma in de woning van haar dochter is getrokken om zo voor haar kleindochter te zorgen. Dat verhaal kwam óók bij ons binnen. Toen wij de hulpvraag van deze oma bij Jaap van der Zouwen van ISO Groep neerlegden kwam hij direct in beweging. Samen met Present projectcoördinator Henriette vond er een kennismakingsbezoek op locatie plaats en inventariseerden ze samen hoe ze mevrouw het beste zouden kunnen helpen. De achtertuin van 25 meter bleek voor een groot deel vol te liggen met puin en veroorzaakte zo een gevaarlijke situatie voor de kleindochter die graag buiten speelt.

Presentjes na memorabele dag

Met een bijdrage van Tuincentrum de Wildernis Achterberg, Steenbergen sierbestrating, Verhuurcity GE van Dam, Handelsonderneming De Jong, en Mijn natuurwinkel gingen de helden aan de slag.

Ondergronds bleek ook nog flink wat puin te liggen en er werd af en aan naar de ACV gereden om de aanhangwagens te legen. Het was een memorabele dag waarbij de collega’s elkaar weer eens op een heel andere manier leerden kennen. Er sloten tevens twee goede bekenden van de overleden dochter aan en ze gingen ervoor!

Mevrouw was erg onder de indruk van alle bedrijvigheid in haar achtertuin en voor de kleindochter was het gewoon een feestje! Wat gaaf dat al deze “mijnheren”, waarvan – had ze nagevraagd – een groot deel zelfs pápá bleek te zijn haar en haar oma zo hielpen! Samen met haar oma had ze voor ieder groepslid een bedankje gemaakt.