Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

ISO Groep en ICT Concept helpen klanten efficiënt te werken door nieuwe samenwerking

Samenwerking in ICT en documentverwerking

Twee ambitieuze bedrijven in ICT en documentverwerking hebben afgelopen week hun samenwerking bezegeld. Jaap van der Zouwen, Commercieel Directeur ISO Groep, en Hendri van Norden, Directeur Sales en Marketing ICT Concept, tekenden de officiële samenwerkingsovereenkomst. ICT Concept is een ICT-dienstverlener die al 20 jaar actief is in onder andere de juridische sector en onderdeel is van de Lexxyn Groep. ISO Groep helpt klanten al jarenlang met slimme branchegerichte oplossingen voor printen en scannen.

Samenwerken aan slimme(re) verwerking van documenten

Jaap van der Zouwen: “Documentverwerking kan steeds slimmer. Samen met ICT Concept kunnen wij perfect inspelen op klantwensen en -processen. Wij kunnen samen koppelingen realiseren met applicaties van vele softwareleveranciers in bijvoorbeeld de juridische en financiële sector, waardoor de klant sneller en efficiënter kan werken.”

Hendri van Norden: “Samen willen wij ervoor zorgen dat iedereen kan beschikken over de slimste manieren voor digitale documentverwerking. Wij willen zorgen dat alles op het gebied van documentverwerking geregeld is. Klanten willen geen gedoe en altijd de beste en snelste service. ISO Groep begrijpt dit heel goed en we hebben na een aantal eerste gezamenlijke successen al gezien dat zij deze belofte perfect in vullen”.

Praktijkcases voor scannen en printen al aanwezig

De klanten van ICT Concept maakten al regelmatig gebruik van slimme oplossingen van Kyocera Document Solutions Nederland. ISO Groep is één van de meest vooruitstrevende partners van Kyocera en dat maakteen unieke combinatie van kennis, focus en ondernemerschap. De komende maanden gaan zij gezamenlijk hun klanten informeren en hen de meerwaarde van dit partnership tonen. Houd de websites in de gaten voor nieuws en relevante events.

Bekijk cases