Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

SDOK – Gorinchem

Non-profit organisatie zet digitalisering in

Wereldwijd veilig werken in de cloud

Na goede ervaringen met de printing en telefonie services, was het voor SDOK (Stichting De Ondergrondse Kerk) logisch om ook te vertrouwen op de IT diensten van ISO Groep. Tot voor kort had de organisatie een klassieke IT omgeving met meerdere servers op locatie, binnenkort stapt de non-profit organisatie over op Office 365 werkplekken in de cloud.

SDOK werkt al 15 jaar met ISO Groep. Hoog tijd om alle medewerkers van SDOK eens in het zonnetje te zetten en te trakteren op friet. We spreken met André van Grol (CEO), terwijl hij een patatje weghapt, over de digitale stappen die zijn organisatie maakt.

Wie is stichting SDOK?

SDOK ondersteunt wereldwijd vervolgde Christenen. We bidden voor hen en geven materiële steun. Christenen in Nederland maken we daarnaast bewust van de situatie van de vervolgde kerk. Dat doen we door verhalen te delen via onze media kanalen, presentaties en door sprekers naar Nederland te halen die zelf vervolging meemaken. Uniek is de wisselwerking die zo ontstaat. Mensen in Nederland die tegenslag of verdriet ervaren, voelen zich hierdoor gesteund en bemoedigd. We zijn verbonden in vervolging.

Wat is op IT vlak belangrijk voor SDOK?

Nieuwe technologie maakt ons werk mooi en kwetsbaar. Veilig werken staat wereldwijd hoog op onze prioriteitenlijst. We maken deel uit van een internationale organisatie ‘Voice of the Marters’ en hebben 17 lokale vertegenwoordigingen en een fijnmazig werkgebied met contactpersonen in 72 landen. Vaak werken we onder bijzondere omstandigheden. ‘Hoe veilig werken we?’, is de vraag die we elkaar continue stellen en die we ook uitvoerig met ISO Groep hebben besproken. ISO Groep heeft ons garanties gegeven dat de nieuwe IT omgeving en de werkplekken voldoen aan onze strikte veiligheidseisen.

Hoe is het om met ISO Groep samen te werken?

We werken vele jaren samen. Wij kennen jullie en jullie ons. ISO Groep leeft zich in de wensen van de klant in en wil vanuit een langetermijnrelatie een zo goedkoop mogelijk oplossing leveren. Dat is voor een stichting die verantwoord met geld om wil gaan prettig.

 

Wat vind je van onze helpdesk?

Doorslaggevend bij de keus voor ISO Groep als IT partner was ook de snel reagerende helpdesk. Door de jaren heen is er vertrouwen opgebouwd. Na ervaringen met de oude server bleek dat het belangrijk is om inzicht te hebben in veiligheidsissues en dat deze goed afgedekt zijn. De ICT helpdesk adviseert ons daarbij proactief.

Jullie zijn pas verhuisd, hoe verliep de migratie?

We zitten nog niet zo lang in een nieuw kantoor. Bij een verhuizing komt van alles kijken. Je wilt liefst zo snel en soepel mogelijk alle snoeren en stekkers weer aangesloten hebben, zodat je weer snel aan de slag kan. ISO Groep heeft ons nieuwe kantoor in één dag perfect ingericht. Met onder andere een nieuwe internetverbinding, een kopieerapparaat en telefoons.

Wat verwacht je van de nieuwe werkplekken?

Dankzij ISO Groep is ons netwerk snel en kunnen we veilig werken aan bestanden met onze wereldwijd verspreide contactpersonen. Ook maken we op kantoor gebruik van printen, kopieëren en scannen naar email. Het is handig om met één druk op de knop gescande documenten naar ons eigen e-mailaccount te sturen. Ook doet fondsenwerving en samenwerking met bedrijven die ons steunen er toe. Daarin speelt communicatie ook een belangrijke rol. Kortom, we willen werken op een moderne, efficiënte, toegankelijke en veilige manier.

Wat wil SDOK?

  • Geen zorgen hebben over ICT
  • Wereldwijd veilig werken, printen, scannen, mailen en bellen
  • Beschikken over stabiele netwerkverbindingen
  • Voldoen aan de AVG
  • Aantrekkelijk financieel plaatje
Stabiel

André van Grol, CEO, SDOK

‘ISO Groep is al jarenlang een stabiele partner voor SDOK. We hebben goede ervaringen met zowel print, it als telefonie.’

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Harold Veldhoen