Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Actief College – Oud-Beijerland

PaperCut beveiligd printen
Meer inzicht in printgedrag en flinke kostenbesparing bij vmbo school

Actief College uit Oud-Beijerland kiest voor PaperCut van KYOCERA

Bij het Actief College en het Hoeksch Lyceum in Oud-Beijerland weet men wat de gevolgen kunnen zijn van printen zonder enige registratie of toezicht. Daarom was de installatie van PaperCut, een follow me print oplossing, een uiterst zinvolle investering, waarmee in één klap meerdere problemen werden opgelost. ISO Groep uit Haaften heeft als KYOCERA partner deze softwarebij deze vmbo school geïnstalleerd, en sindsdien wordt elke afdruk op de KYOCERA-machines nauwkeurig geregistreerd.

Resultaten follow me printing

De implementatie van PaperCut bij het Actief College heeft gezorgd voor een aantal positieve resultaten. Allereerst wordt eenvoudig inzichtelijk wie verantwoordelijk is voor welk volume aan prints en kopieën. Bovendien wordt duidelijk wie veel afdrukken in kleur maken. Slimme en gebruiksvriendelijke analysetools zorgen voor nog veel meer inzicht. Gebruikers worden regelmatig op de hoogte gebracht van hun printgedrag, en dat zorgt voor een bewustwordingsproces bij alle medewerkers. Er wordt minder geprint, en daarmee wordt bespaard op inkt en papier. De organisatie heeft met deze printer follow me maatregelen in een jaar tijd zo’n 6000 Euro bespaard op printkosten.

PaperCut software tool voor printen

  • Inzicht in printvolume per medewerker
  • Inzicht in overmatig volume kleurenprints per medewerker
  • Bewustwordingsproces bij medewerkers
  • Geen ongeautoriseerde toegang tot mfp’s
  • Gerealiseerde besparing 6.000 Euro per jaar

Ontdek meer over PaperCut

Financieel
Referentiecase Hoeksch Lyceum en Actief College Oud-Beijerland

Ineke Termeer, Actief College- Oud-Beijerland
“PaperCut is uitermate gebruiksvriendelijk en biedt vele handige tools om printgedrag in kaart te brengen. De behaalde kostenbesparing is substantieel en op het altijd beperkte budget van een middelbare school is dit zeer welkom. ISO Groep heeft ons hierin prima ondersteund.”