Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Printapparatuur voor Van der Vlist – Groot-Ammers en Europa

Foto Geert Bok van Van Vlist is blij met de printapparatuur van ISO Groep
Jarenlange samenwerking voor KYOCERA printapparatuur is vooral gebaseerd op meedenken

Van der Vlist en ISO Groep: al 25 jaar een gouden duo

De karakters van de Van der Vlist Transport Groep in Groot-Ammers en ISO Groep vertonen nogal wat overeenkomsten: beiden hebben een focus op het volledig ontzorgen van hun klanten, en ze hebben allebei een sterke voorkeur voor het bouwen aan lange-termijnrelaties. Bovendien hebben de twee betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel staan. Zouden dat de ingrediënten zijn van de samenwerking die nu al 25 jaar succesvol is? Een overzicht van de innige relatie tot nu toe.

Specialist in speciaal- en zwaartransport in Europa

Gedreven door transport en techniek. Zo karakteriseert Van der Vlist zich al sinds de oprichting in 1930. Het familiebedrijf heeft zich daarmee door de jaren heen mogen ontwikkelen tot één van de Europese marktleiders op het gebied van logistiek. Met de jarenlange ervaring in het transporteren van bijvoorbeeld bouwmachines, agrarische machines, windmolens, trams en treinen, industriële machines en militair materieel in heel Europa is er geen lading te bedenken of Van der Vlist heeft een passende transport-oplossing. Naast transport heeft Van der Vlist ruime kennis en ervaring op het gebied van assemblage, modificatie en inspectie van bouwmachines.

Van der Vlist is een echt familiebedrijf: inmiddels staat de derde generatie van der Vlist aan het roer. Bij het bedrijf werken in totaal meer dan 650 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Groot-Ammers. Verder zijn er vestigingen in Schelluinen, Rijssen, Assen en Moerdijk en buitenlandse vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Partner in printapparaten

Hoe en wanneer de relatie tussen Van der Vlist en print-partner ISO Groep uit Haaften en Veenendaal precies is ontstaan is niet helemaal meer te duiden. Maar de twee bedrijven doen al zo’n 25 jaar zaken met elkaar, de laatste 17 jaar ook op het gebied van printers en copiers. Van der Vlist is als echt familiebedrijf altijd op zoek naar duurzame relaties met haar leveranciers. Betrouwbaarheid en goeie service staan daarbij hoog op de wensenlijst. Diezelfde insteek geldt voor ISO Groep, en daarom klikt het wellicht zo goed tussen de twee.

Printapparatuur met uitstekende prijs en kwaliteit

ISO Groep is al ruim 25 jaar een grote speler in kantoorautomatisering. Klanten worden ontzorgd met een volledige digitale werkplek compleet met printers, IT en telefonie. De 40 professionals bedienen klanten in Nederland en bouwen op een slimme manier mee aan de continuïteit van hun bedrijfsprocessen. Ook aan die van Van der Vlist. De afgelopen 13 jaar leverde het bedrijf regelmatig KYOCERA apparatuur aan Van der Vlist. Dit is ooit ontstaan als prijstechnisch aantrekkelijk alternatief en men is inmiddels ook overtuigd door de kwaliteit van de machines. Momenteel staan er zo’n 20 printers verspreid over 8 vestigingen. Ook de vestiging in België wordt vanuit Nederland bediend door ISO Groep. De machines zijn nagenoeg allemaal operational lease, met de afspraak dat volumes mogen worden uitgewisseld.

Partner in kantoorautomatisering

Geert Bok, IT Manager van Van der Vlist, is erg te spreken over de relatie: “De samenwerking is gebaseerd op meedenken. Veel van de kantoorautomatisering doen we zelf, maar het is fijn als een partner met ons meedenkt. Zo waren wij een van de eerste klanten die gebruik maakte van Kyo-fleetmanager, waarmee je in één oogopslag overzicht hebt over de status van al je multifunctionals en waarmee automatisch tellerstanden worden doorgegeven en nieuwe toner besteld wordt wanneer dat nodig is. Verder hebben we follow-me printen laten installeren op de machines in Nederland en België, waarbij dezelfde tags worden gebruikt als de fysieke toegangscontrole van het bedrijf.”

Copiers van KYOCERA

Sinds een jaar of 13 werkt Van der Vlist met printers en copiers van KYOCERA. Geert vertelt: “Natuurlijk hebben we in al die jaren wel eens een verkenning gedaan naar een andere partner of ander merk. Maar de vergelijking viel elke keer weer uit in het voordeel van ISO Groep en KYOCERA printapparatuur. Een nuttige exercitie, want dat geeft weer de bevestiging dat we goed zitten.”

Meedenken
Foto Geert Bok van Van Vlist is blij met de printapparatuur van ISO Groep

Geert Bok, IT Manager van Van der Vlist,

“ISO Groep staat voor betrouwbaar zakendoen. Ze ontzorgen op heel veel vlakken, tegen een goeie prijs en met een uitstekende service met KYOCERA printapparatuur. Je kunt hier zonder enige twijfel spreken van een bestendige lange-termijnrelatie. En dat al 25 jaar!”

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Tim Oosterwijk