Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Holland Evenementen Groep – Zoelen

Holland Evenementen Groep
Printer met meerdere schuifla's

Holland Evenementen Groep zocht printers met veel laden

Bij Holland Evenementen Groep is het complete printerpark vervangen door Kyocera printers met maar liefst vier laden, zodat al hun labels makkelijk op eigen briefpapier kunnen printen en een multifunctionele Ricoh machine. Allemaal in full operational lease. Dat leverde niet alleen een kostenvoordeel op, de evenementenlocatie uit Zoelen hoeft zich nu ook geen zorgen meer te maken over de printers.

Kyocera en Ricoh printers

Accountmanager Marco Mulder: “Enige tijd geleden kwam ik op aangeven van YourICT met Dennis van Wijk, operational manger bij Holland evenementen Groep, in gesprek over het vervangen van een kopieermachine. Na de inventarisatie van de huidige situatie bleek dat er meerdere apparaten aan vervanging toe waren. Ik heb toen het advies gegeven om niet één machine te vervangen, maar het hele printerpark en dit ook niet meer in eigen beheer te doen. Alles is zo in één keer goed geregeld. Als merkonafhankelijke aanbieder kijken wij altijd samen met de klant wat de beste oplossing is. Daarom staan er nu zowel Kyocera als Ricoh printers.”

Elk label een eigen la voor briefpapier

De Holland Evenementen Groep bestaat uit meerdere labels, onder andere Wipeout, tuktuk.nl, Escaperooomxl en WomanEvents die de behoefte hebben om op eigen briefpapier te printen. De meeste afdrukken zijn zwart-wit op A4, maar de organisatie zocht ook de een multifunctionele printer.

Dennis: “Het printpapier van al onze entiteiten steeds omwisselen is ons veel te lastig dus zochten we printers met meerdere la’s. Onze nieuwe Kyocera ‘toren’ laserprintes hebben maar liefst vier printladen voor vier verschillende soorten briefpapier in één printjob. Daarnaast staat een kleurenmultifunctional van Ricoh die perfect is voor uitgebreidere printtaken.”

Printers operational leasen: hoe werkt dat?

Operational lease is een vorm van leasen die je vooral ziet in de autowereld en die ook bij printers mogelijk is. Full operational lease betekent dat alle kosten die voortkomen uit het gebruik van de printers in het leasecontract zitten. Het is de meest uitgebreide vorm van leasen. De klant betaalt een vast bedrag per maand, ISO Groep is verantwoordelijk voor alle kosten die het gebruik van de printers met zich meenemen.

Dennis: “Vroeger kochten wij onze apparatuur zelf, maar tegenwoordig zijn we meer een voorstander van uitbesteden. We vinden het een prettig idee dat de expertise ligt bij een partij die er verstand van heeft. Operational lease is voor ons dus een logische keuze.”

Voordelen van printers in operational lease

Nu de kopieermachines in operational lease zijn, heeft Holland Evenementen Groep geen omkijken meer naar het beheer van het printerpark. ISO Groep neemt als printerleverancier alle rompslomp rondom de printers uit handen, dat heeft voor veel voordelen:

  • geen omkijken naar onderhoud
  • het uitlezen van tellerstanden
  • de automatische levering van nieuwe toners
  • een flexibel contract
  • vereenvoudigd technisch beheer
  • een storingsmonteur altijd beschikbaar
  • tenslotte is het behaalde financiële voordeel ook de moeite waard
4 laden
Marco en Dennis bij nieuwe printers Holland Evenementen Groep

Dennis van Wijk, Holland Evenementen Groep:
“De Kyocera printers met veel laden zijn ideaal voor ons. Elk label kan nu snel zwart-wit printen op eigen logopapier.”

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Marco Mulder