Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Montessorischool Aan de Basis verrast met lunch

Montessorischool in het zonnetje gezet tijdens Nationale Onderwijsweek

In deze week van het Nationale Onderwijs verrast ISO Groep het team van montessorischool Aan de Basis in Veenendaal met een lunch. René Derksen, directeur-bestuurder Aan de Basis: “Wat leuk dat wij als team zo in het zonnetje gezet worden.”

Montessorischool 'prettig dat jullie ons kennen'

Op woensdagmiddag zijn de kinderen om half 1 vrij en luncht het hele team gezamenlijk met de verschillende lekkere belegde broodjes. Na afloop van de lunch bedankt René ons nog eens en vertelt hij waarom hij tevreden is: “We hadden al langer kopieermachines van ISO Groep. Recent hebben we ook een migratie naar jullie IT middelen, waaronder de telefonie, gedaan en dat is heel goed verlopen. Het is prettig dat jullie ons kennen en wij jullie. Als er wat is, dan weten jullie welke apparatuur wij op school hebben en wordt het opgelost. Die persoonlijke aanpak en jullie flexibiliteit vind ik echt typisch ISO Groep.”

IT devices in montessori onderwijs

Op de montessorischool staat onderzoekend leren centraal. Dit is een actieve vorm van leren die perfect aansluit bij de nieuwsgierigheid van kinderen. René Derksen: “We zetten onze leerlingen aan het denken en laten hen ontdekken dat ze via gericht onderzoek hun wereld kunnen vergroten. Dat doen we in een boeiende en open leeromgeving, met veel variatie in werkvormen en aantrekkelijke materialen, waaronder moderne IT devices, die passen bij hun ontwikkeling en belangstelling. Kinderen onthouden zo dingen beter en ontdekken bovendien dat leren leuk is!”

Ontdek onze oplossingen voor scholen

Ontdekken