Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Printen en scannen vanaf je mobiel met Kyocera Mobile Print app

Gebruik de Kyocera Mobile Print app

Printen en scannen vanaf je mobiel. Zonder contact te maken met het bedieningspaneel van de printer waar iedereen aan zit. Hoe doe je dat? Tip van collega Peter Theunisse: gebruik gewoon je mobiel.

Met z’n allen denken we na hoe we het leven kunnen inrichten in coronatijden. Hygiëne speelt ook op kantoor een belangrijke rol bij de bestrijding van het virus. Het bedieningspaneel van de printer wordt door veel mensen aangeraakt. Maar dat hoeft niet als je de Kyocera Mobile Print app gebruikt. Je kunt printopdrachten ook eenvoudig via je mobiel, of tablet, naar de printer versturen met de Kyocera Mobile Print app. Wel een frisse gedachte in deze tijd. Deze print app bieden nog meer handige functionaliteiten. Ontdek welke en maak van je werkplek een mobiel kantoor.

Wat kun je met de Kyocera Print app?

Zelf gebruik ik de mobiele print app al langer. Ik vind het handig voor het scannen van werkbonnen naar de digitale administratie, of het direct printen van foto’s die met een mobiel op locatie gemaakt zijn. Wat kun je nog meer met deze app:

• Printen en scannen met je telefoon
• Printen van diverse cloud diensten en je telefoon opslag
• Scannen naar diverse cloud diensten en je telefoon opslag
• Scannen naar externe locaties van Drive, Dropbox, Onedrive, Everynote of een gedeelde folder in het netwerk
• Mail je documenten als bijlage in een mail en verstuur ze
• Print internetpagina’s via de in de app ingebouwde webbrowser

Ondersteuning Kyocera Print app

Deze Kyocera applicatie is exclusief ontwikkeld voor Kyocera MFP’s en printers en het mooie is dat je geen serversoftware-installatie nodig hebt. De applicatie ondersteunt Android en IOS devices.

Je print foto’s en documenten die opgeslagen zijn op je telefoon, of tablet of van een extern ondersteunde locatie. De app ondersteunt alle veel voorkomende bestandstypen, zoals .HTML, .JPG, .PDF, PNG, .RTF, .TIFF, .TXT en .XPS en ook bestanden gemaakt in iWork, Microsoft Office en Google Docs. Je download de app via je app store.

Hulp nodig?

Ik beantwoord graag al je vragen over printers.