Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

ISO Groep neemt activiteiten Betes over

ISO Groep uit Haaften en Veenendaal heeft de print en document solutions van Betes overgenomen

De overname van deze activiteiten van Bert ter Stege (links op de foto) is voor ISO Groep opnieuw een mooie stap in haar continue groei en focus. De overname van deze portefeuille van Betes is vanwege verschillende aspecten zeer passend vertelt algemeen directeur Kees Thoutenhoofd (rechts op de foto): ‘Wij zijn altijd op zoek naar dit soort kansen. De match met Betes was er direct vanwege dezelfde visie op klantgerichtheid en service. Tevens was het een groot voordeel dat Betes een focus had op oplossingen van Kyocera Document Solutions wat ook voor ISO Groep een strategische partner is. Daarnaast zijn er nog enkele mooie samenwerkingen met leveranciers die wij verder hopen te gaan uitbouwen.

Voor klanten van Betes verandert er op hele korte termijn niet veel, wel gaan wij direct contact zoeken om samen na te denken over verbeteringen en optimalisatie.

Begin dit jaar hebben wij diverse doelstellingen geformuleerd. Inzake onze printing activiteiten was dit onder andere om in 2021 minimaal 5.000 machines onder contract te hebben. Met deze overname zetten wij weer een mooie stap in die richting. Voordeel voor onze klanten van deze schaalgrootte is efficiency en meer kennis en kunde zodat zij altijd verzekerd zijn van de beste oplossingen.’

Over ISO Groep

ISO Groep biedt al 25 jaar slimme oplossingen voor het onderwijs en mkb. Zorgeloos werken, printen, scannen en bellen in een storingsvrije digitale netwerkomgeving. Dat gunnen we ieder bedrijf. Niet met de eerste, maar met de beste print, IT en telefonie oplossingen. Kantoordigitalisering is tenslotte de motor van jouw succes.

Maak verder kennis