Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Wijziging in de directie

Man van het eerste uur vertrekt 

Graag informeren wij je hierbij over een wijziging in de directie van ISO Groep. Jaap van der Zouwen verlaat ISO Groep per 1 januari 2021. Kees Thoutenhoofd (links) zal de rol van Commercieel Directeur gaan waarnemen. De dagelijkse leiding is in handen van Kees, Cornelis van Tuijl (Manager ICT) en Peter Theunisse (Service manager).

10 jaar ondernemersavontuur

Ruim 10 jaar geleden begonnen we samen aan het ondernemersavontuur. We kijken terug op een prachtige tijd:
Jaap vertelt: “Ik kijk terug op een fantastische periode. Ik ben samen met Kees begonnen en door de jaren heen hebben we een geweldig mooi bedrijf opgebouwd en heel veel plezier en successen mogen beleven. Echter, het was voor mij doorgaans een uitdaging om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Dat is de reden dat ik besloten heb per 1 januari afscheid te nemen. Ik laat ISO Groep vol vertrouwen achter aan Kees en een geweldig team van collega’s. Ik ben iedereen, zowel klanten, partners als collega’s, dankbaar voor de vele mooie en leerzame momenten.”

Toekomst

Kees vult aan: “Samen hebben wij veel successen beleefd en al die jaren op een zeer prettige wijze samengewerkt. Het vertrek van Jaap is een grote aderlating. Het betekent na ruim 10 jaar fijn samenwerken afscheid nemen van een compagnon, maar ook van een vriend, waarmee je zoveel successen hebt mogen vieren. Het is echter ook weer de start van een nieuwe periode. Vandaag de dag bestaat ISO Groep uit 40 professionals. Samen met dit enthousiaste team zie ik de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

Kantoordigitalisering

Jaap rondt tot het einde van dit jaar zijn werkzaamheden af. Kees zal zich, samen met het team, ongewijzigd blijven richten op onze missie om de regionale speler te blijven in kantoordigitalisering. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht kun je ons altijd bereiken.

Met vriendelijke groet,
Kees Thoutenhoofd & Jaap van der Zouwen