Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

ISO Groep neemt XIBIS ICT over

Ondertekening overeenkomst

Met ingang van 1 juli 2020 neemt ISO Groep Xibis ICT over. Xibis ICT zal vanaf heden als zelfstandige entiteit binnen ISO Groep doorgaan als ISO Groep ICT. Kees Thoutenhoofd, algemeen directeur ISO Groep, en Ruud Kriekaart, Sijmon van den Berg en Marcel Zakonski tekenden de officiële overeenkomst. 

Ambitie overname bedrijfsonderdelen

ISO Groep is een vertrouwde naam voor kantoordigitalisering voor bedrijven, apotheken en scholen. Kees: “De overname van deze ICT diensten is een mooie stap in onze groei. Na diverse overnames in print groeien we nu, naast onze autonome groei, in IT. Wij verzorgen complete digitale werkplekken met printers, IT en telefonie en verzorgen tienduizenden werkplekken. We willen bedrijfsonderdelen overnemen die geen corebusiness zijn voor het huidige bedrijf. Op die manier kunnen we kennis toevoegen en klanten meer zekerheid bieden. Verder is het mooie dat met deze overname wij ook kennis vergaren binnen de industrie. Het kennen van de processen bij onze klant en het optimaal daarop inspelen en meedenken is voor ons een grote passie. De drie huidige medewerkers van Xibis ICT komen over en vormen straks de vertrouwde gezichten in een groter en zeer betrokken IT team.”

Focus op kantoordigitalisering

Door de overname zijn klanten verzekerd van de dienstverlening van een bedrijf met focus op kantoordigitalisering die alle disciplines – IT, telefonie en print, service & advies – onder eigen vlag heeft. ISO Groep heeft vestigingen in Haaften en Veenendaal. Belangrijke waarden voor ISO Groep zijn service, korte lijnen, flexibiliteit en samenwerking.

Strategische samenwerking

Xibis B.V. blijft vanuit Gorinchem actief als specialist in de bedrijfssystemen van Infor Baan IV, Baan V, Infor LN implementaties en ondersteuning.

ISO Groep en Xibis B.V. zullen in de toekomst strategisch blijven samenwerken en zo gezamenlijk het beste van twee werelden aan klanten bieden.

In oktober nam ISO Groep nog de activiteiten van Betes over.