Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Paul Meijering Metalen – Zaltbommel

RVS_buizen_Paul_Meijering kiest voor printers van ISO Groep
Paul Meijering Metalen ontzorgd dankzij betrouwbare multifunctionals Kyocera

IJzersterke samenwerking tussen RVS-expert uit Zaltbommel en ISO Groep

Jarenlang werd er bij Paul Meijering Metalen in Zaltbommel geprint en gekopieerd met een voor hen vertrouwd merk printers. Maar wanneer adviseur ISO Groep hoort van de wens om beveiligd te printen en een beter printmanagement in te voeren, wordt er een plan de campagne gemaakt om dit snel en geruisloos in te voeren in de organisatie. De toepassing MyQ is verreweg het makkelijkst te implementeren op mfp’s van Kyocera. En dus besloot Paul Meijering om twee machines aan te schaffen. En daar hebben ze geen spijt van. Eric Franken, ICT Manager, vertelt waarom hij enthousiast is.

Paul Meijering Metalen

Paul Meijering Metalen levert sinds 1989 meer dan 11.000 RVS producten, zoals buizen, flenzen, platen en fittingen in vele kwaliteitsstandaarden uit voorraad. De Zaltbommelse organisatie is kwalitatief marktleider in dienstverlening, met zijn ruime voorraad, speciale bewerkingen en korte levertijden. Er werken 60 man personeel op de twee vestigingen, die zich naast de handel ook bezig houden met laseren, zetten, kanten, snijden en polijsten.

Certificering en de rol van multifunctionals

Een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering is de certificering van het staal. Elk stuk staal heeft een set unieke eigenschappen als het gaat om sterkte, kwaliteit en draagkracht. In het staal wordt een chargenummer gestanst, en dat wordt gekoppeld aan een kwaliteitscertificaat. Dit certificaat ‘reist’ door de hele productiekolom met het staal mee. De registratie van deze certificaten gebeurt nog deels analoog: de papieren certificaten worden gescand en vervolgens gematcht met het betreffende stalen product. De multifunctionals spelen daarin een belangrijke rol.

Vertrouwelijk printen met MyQ

Door de groei van het bedrijf, het voortdurend streven naar kwaliteit in dienstverlening, en ook door de komst van de AVG-wetgeving, groeit de wens om vertrouwelijk te kunnen printen. Die wens wordt neergelegd bij ISO Groep, en zij komen met het plan om MyQ te introduceren. Daarmee kan men geautoriseerd printen met behulp van een pasje, zodat gemaakte prints nooit onbeheerd op de mfp blijven liggen. Tevens kan men met MyQ alle printstromen inzichtelijk maken.

Automatisering certificaten van staal via printers

Uit ervaring weet men bij ISO Groep dat MyQ zeer snel en zonder problemen te installeren is op een Kyocera mfp. Voor Paul Meijering Metalen betekent dit afstappen van hun vertrouwde merk printers. Men besluit het advies te volgen en het resultaat is de introductie van twee TASKAlfa 3253ci mfp’s in de organisatie. De ervaringen blijken dermate goed, dat inmiddels ook een derde en vierde Kyocera zijn geleverd. Op de machines wordt ook een stukje software geïnstalleerd waarmee de certificaten van het staal automatisch kunnen worden gematcht.

Resultaten beveiligd printen

Het aanvankelijke doel, het beveiligd printen, wordt eenvoudig gerealiseerd. Daarnaast zorgen de nieuwe Kyocera’s en ISO Groep voor een flinke dosis ontzorging. De organisatie is enthousiast over:

  • het automatisch uitlezen van tellerstanden
  • automatisch bestellen en leveren van de toner cartridges
  • één uniforme driver voor alle Kyocera machines
  • het kostenvoordeel omdat het volume zwart-wit afdrukken afnam met 30%
  • het bedieningsgemak van de printers
  • geen printer storingen meer
Kyocera
Eric Franken van Paul Meijering kiest printers van ISO Groep en Kyocera

Eric Franken, ICT Manager bij Paul Meijering Metalen Zaltbommel, is enthousiast over de machines van Kyocera en de service van ISO Groep: “De ontzorging is voor ons cruciaal. Sinds de plaatsing hebben de Kyocera-machines het nog niet eenmaal laten afweten, en dat geeft veel vertrouwen.”