Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

ISO Groep richt 10.000e werkplek in bij Huis & Hypotheek in Veenendaal

Microsoft 365 werkplek

ISO Groep richtte vandaag de 10.000 werkplek in bij Huis & Hypotheek in Veenendaal. Namens Huis & Hypotheek nam Demi Hasselaar, financieel controller, de felicitaties en een taart in ontvangst van Lennard van Gelder. In totaal richtte ISO Groep afgelopen periode 29 werkplekken met Microsoft 365 voor de organisatie in.

Optimale digitale werkplekken

“De taart smaakt heerlijk”, vertelt Demi (links op de foto). “Wij hebben zeven ondernemingen, Huis & Hypotheek Veenendaal, Huis & Hypotheek Rosmalen, Credion Veenendaal, Credion Rosmalen, FIER bemiddeling, ’t Koffiehuis Rosmalen en Sports Field Services, die gezamenlijk gehuisvest zijn op verschillende locaties in Veenendaal en Rosmalen. Het was onze grote wens dat de collega’s van alle ondernemingen onderling optimaal samen kunnen werken en dat ze op alle locaties en ook thuis beschikken over dezelfde werkomgeving. ISO Groep richtte voor ons flex werkplekken in met twee schermen en een dockging station. Door de cloudverbinding hebben we nu overal en altijd toegang tot alle werkbestanden.”

IT-partner

“We zochten een IT-partner uit de regio waar we alle IT-vragen neer konden leggen. Het fijne van ISO Groep is dat we nu één contactpunt hebben voor alle hardware, internetverbindingen en het werkplekbeheer. Zij denken én groeien met ons mee. Ook staan ze direct voor ons klaar als het even niet werkt zoals het moet. ISO Groep combineert het persoonlijke contact met continuïteit. Dat werkt uitstekend!”

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Lennard van Gelder