Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Film van KPN Partner Network over ISO Groep en Sportvisserij Nederland

Hosted telefonie & vissen

Vorige maand was ISO Groep te zien bij RELEASE TV van het KPN Partner Network (RoutIT). Een netwerk dat er samen voor zorgt dat zakelijk Nederland overal veilig samenwerkt én altijd in business is en waar ISO Groep ook partner van is. Collega’s Cornelis van Tuijl en Marinus van Randwijk werkten mee aan een film over de hosted telefonie dienst die Sportvisserij Nederland gebruikt. Beide zijn fanatieke sportvissers. Hadden de mannen beet?

Sportvisserij Nederland

Simone van den Essenburg was namens Sportvisserij Nederland op afstand betrokken bij de opname: “Sportvisserij Nederland is bij het grote publiek bekend van de VISpas, circa 600.000 sportvissers zijn lid van onze vereniging. Bij het vissen is het belangrijk dat je je aan de gedragsregels houd. Dus we hebben vooraf nog wat tips gedeeld. Het is een leuk filmpje geworden.”

Telefonie in de cloud en ERP integratie

“Wij kennen ISO Groep als een betrouwbare partij voor onze telefonie. Onze telefooncentrale zit in de cloud en kan meebewegen met de dynamiek van onze organisatie. Ook is er een slimme integratie gemaakt met ons financiële pakket AFAS. Deze koppeling met AFAS en ons backoffice en administratie systeem zorgt ervoor dat we altijd de juiste gegevens bij de hand hebben als iemand ons belt. Via HIPin, onze telefoniedienst, zien we wie er belt. Zo kunnen we bellers snel en optimaal van dienst zijn.”

Werken op afstand

Cornelis: “Sportvisserij Nederland is een leuke klant waar we hosted telefonie in combinatie met een ERP-integratie, connectiviteit en printers mogen leveren. Bij deze klant is het prettig dat we niet alleen alles van telefonie weten, maar ook van sportvissen. Daarom doen we vandaag veldonderzoek. In dit tentje is net genoeg ruimte om 1,5 meter afstand uit elkaar te zitten. Door de corona-uitbraak zie je dat steeds meer klanten zijn gaan beseffen dat een goede IT verbinding een vitale functie is. Bedrijven die beschikten over moderne communicatiemiddelen en al in de cloud zitten, zie je daardoor sneller operationeel zijn met thuiswerkplekken of onderwijs op afstand.” Met een knipoog sluit hij af: “Het is fantastisch ervaring om werk en hobby een dag met elkaar te combineren. Dit is niet alleen een mooie visstek, maar ook de perfecte plek om op afstand te werken! Helaas hebben we niks gevangen.”