Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Voetballen voor de MAF

Voetballen voor de eer en vooral voor de MAF

Vrijdagavond 9 juni 2023 vanaf 18.00 uur organiseert ISO Groep samen met Gabiël Financiële Dienstverlening het bedrijven ‘Voetballen voor leven’ zaal-veld voetbaltoernooi voor het werk van de MAF in Zuid-Soedan en Oeganda (Mission Aviation Fellowship).

Dit jaar zijn we weer te gast bij Football Club Horst in Ermelo. Dat betekent dat wij spelen op het VELD bij FC Horst. Wel spelen wij zoals in de ZAAL 5 tegen 5 (4 plus keeper) op een kwart VELD en hanteren wij de ZAALvoetbal regels qua inspelen, fysiek contact en schoenen. Op deze manier houden wij het voor iedereen toegankelijk! Uiteraard is het werk van MAF het uiteindelijke doel, maar in het veld strijdt elk team fanatiek voor de eer ;-).

Er zijn twee inschrijfmogelijkheden:

  • Inschrijving Basis € 325,- per team, daarmee vliegt MAF 2 artsen of zendelingen naar hun bestemming.
  • Inschrijving Gold € 750,- per team, inbegrepen is een maaltijd voor max. 7 personen, hiermee geef je MAF 8,7 vlieguren.

Wil jij met je team een gooi doen naar de wisselbeker van het prestigieuze MAF-voetbaltoernooi? Schrijft je in op de website van Voetballen voor leven.

 

 

Duurzaam ondernemen

Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF-vliegtuig op om te helpen. MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk.

ISO Groep organiseert dit (zaal)voetbal toernooi al jaren. Het is een belangrijk onderdeel van ons idee over duurzaam ondernemen.