Teamviewer
Teamviewer
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Voetballen voor de MAF

Voetballen voor de eer en vooral voor de MAF

Vrijdagavond 4 september organiseerde ISO Groep samen met Gabiël het bedrijven ‘Voetballen voor leven’ zaalvoetbaltoernooi voor het goede doel. De opbrengst van dit toernooi is bestemd voor Mission Aviation Fellowship (MAF).

Door omstandigheden vond het toernooi niet in de zaal plaats, maar buiten op de velden bij FC Horst. Weer eens wat anders, maar zeker zo leuk.  Uiteraard is het werk van MAF het uiteindelijke doel, maar in het veld streed elk team fanatiek voor de eer. Helaas vielen we dit jaar niet in de prijzen.

Wil jij met je team of bedrijf volgend jaar (bij leven en welzijn) een gooi doen naar de wisselbeker van het prestigieuze MAF-voetbaltoernooi? Kijk op de website van Voetballen voor leven.

 

 

 

Duurzaam ondernemen

MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen.

ISO Groep organiseert dit zaalvoetbal toernooi al jaren. Het is een belangrijk onderdeel van ons idee over duurzaam ondernemen.