Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

ISO Groep verbindt naam aan schoolvoetbaltoernooi in Veenendaal

ISO Groep Schoolvoetbal

Koningsdag in Veenendaal is elk jaar weer een groot feest voor jong en oud. Uit de wijde omgeving komen bezoekers voor de kinderkleedjesmarkt, de oranjemarkt en natuurlijk het schoolvoetbal. Komende drie jaar verbindt ISO Groep haar naam aan het schoolvoetbaltoernooi als hoofdsponsor en spreken we van het ISO Groep Schoolvoetbal.

Stichting Oranjedag Veenendaal organiseert al jaren het schoolvoetbaltoernooi. Marco Mulder, Salesmanager bij ISO Groep, vertelt waarom ISO Groep het schoolvoetbal in Veenendaal gaat sponsoren: “Mijn zoons voetballen bij de Merino’s en deden altijd vol enthousiasme mee met het schoolvoetbaltoernooi. Toen de kans voorbijkwam om sponsor te worden van het schoolvoetbal leek mij dat geweldig. Samen lekker sportief bezig zijn en de gezellige sfeer rondom Koningsdag passen goed bij ISO Groep. Daarom verbinden wij met veel plezier onze naam de komende drie jaar aan het schoolvoetbal.”

Finale op Koningsdag

Het voetbaltoernooi is voor de basisschoolleerlingen van de groepen 6, 7 en 8. Het toernooi start halverwege maart. Eerst zijn de poulewedstrijden. De finale van het ISO Groep Schoolvoetbal zal gespeeld worden op Koningsdag op zaterdag 27 april.

Gast bij de De Merino’s

Dit jaar wordt er gevoetbald op de grasmat van voetbalvereniging De Merino’s aan de Wageningselaan. Scholen kunnen meedoen aan het toernooi met teams voor jongens en meisjes. De wedstrijden zullen rond 17.00 / 18.00 uur plaatsvinden op maandag en vrijdag. Het exacte programma met data en tijden wordt bekend gemaakt via de website van schoolvoetbalveenendaal.nl.

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Marco Mulder