Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Nieuw: Phished

Phished: phishing simulatie per gebruiker

Phished nieuw

Phishing is een van de grootste cyberdreigingen voor bedrijven en kan leiden tot datalekken, financiële verliezen en reputatieschade. Lang niet iedereen is even goed op de hoogte hoe je een phishing e-mail herkent. Daarom introduceert ISO Groep Phished.

Met Phished kun je jouw medewerkers testen en trainen met realistische en gepersonaliseerde simulaties, die afgestemd zijn op hun kennisniveau en gedrag. Phished helpt je om het bewustzijn en de weerbaarheid van je medewerkers te vergroten en zo de kans op een succesvolle phishing aanval te verkleinen.

Hoe werkt het Phished programma?

  • Elke twee weken wordt er een phishing (trainings)mail gestuurd.
  • Je kunt alle verdachte mail in outlook rapporteren met de Phished Outlook plugin.
  • Je krijgt toegang tot de phishedacedamy. Daarin kan je elke twee weken een training volgen en op de hoogte blijven van actuele bedreigingen door het lezen van aangeboden artikelen.
  • Je kunt je e-mailadres en wachtwoord controleren of deze bekend zijn op de darkweb.
  • Na 180 dagen krijg je jouw behavioural risk score (BRS) te zien. Deze score kijkt naar de resultaten van geklikte phishing mails en de gevolgde trainingen.

Ter kennismaking met Phished hebben we een leuke actie: ontvang Phished twee maanden gratis bij een jaarabonnement. De actie is geldig t/m 30 juni 2024.

Phished demo

Heb je interesse om deel te nemen aan het Phished-programma? Paul Freeke, onze Security Consultant, laat je graag zien hoe het werkt.

Plan een Phished demo »

Blog: 5 manieren om phishing te herkennen en voorkomen

Gelukkig zijn er een aantal manieren om je te helpen een phishing-e-mail te herkennen. Stel je ontvangt een e-mail die je vreemd vindt. Waarop moet je letten?

Lees ook deze blog met tips:

5 Manieren om phising te herkennen en voorkomen »

 

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Paul Freeke

Paul Freeke