Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Totaaloplossing voor apotheken – Veenendaal

Totaaloplossing voor de apotheek

Ieder medisch recept nauwkeurig verwerken en printen

Bij de apotheken Zwaaiplein, Kerkewijk en Het Kloppend Hart in Veenendaal gebeurt het aan de lopende band: toegang tot medische informatie verwerken. Per direct. Apotheker Pieter Recter vroeg zich af: hoe zorg je dat het systeem altijd werkt, veilig is, toegankelijk voor alle geautoriseerde medewerkers én tot slot dat iedere opdracht altijd uit de juiste printer rolt? Het antwoord vond hij bij ISO Groep.

Wat zocht je in een leverancier?

“Ons bestaande apothekerssysteem Pharmacom verwerkt duizenden opdrachten per week. Vanaf de 50 werkstations willen onze medewerkers hier onbeperkt en tegelijk beveiligd toegang toe hebben. Vervolgens willen we printopdrachten voor etiketten, recepten en bestellijsten geven. Het systeem schakelt voortdurend: waar moet een printopdracht heen? De koppeling met de software van Pharmacom maakt die automatisering complex, maar het moet vlekkeloos werken. Altijd. We zochten dus naar constante ontzorging.”

Je hoorde van ISO Groep. Hoe ging dat?

“We kennen ISO Groep al van onze printers en vroegen hen om te komen praten over ICT. Ze bekeken onze werkstations, de pc’s, en vertelden dat het beter kon. Er was geen beheer op de lokale werkstations, waardoor bij problemen de bestaande ITpartij altijd onderzoek moest doen. ISO Groep kwam met de PharmaBox, een slim beheerapparaat. Ook hebben ze ervoor gezorgd dat alle werkstations met de juiste beveiliging zijn uitgerust.”

En, hoe gaat dat nu?

“Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ze in één keer zo ver zouden komen. Dit is echt knowhow. Dat geldt niet alleen voor de software, maar ook voor onze werkwijze.Iedere apotheek werkt anders. ISO Groep weet nu 24/7 de statussen van al onze werkstations, printers en apparatuur.”

Werkte alles in één keer?

“Ja, eigenlijk wel. Natuurlijk heb je in eerste instantie kinderziektes. Belangrijker vind ik: lossen ze het goed en snel op? ISO Groep doet dat. Dat is het belangrijkste. Anders ligt de hele apotheek hier down. Dan kun je helemaal niets, krijgen mensen hun medicijnen te laat. Wij zorgen voor onze patiënten; ISO Groep zorgt voor ons systeem.”

Hoe reageerden medewerkers op de veranderingen?

“ISO Groep heeft vooral aan de achterkant gezorgd dat alles werkt zonder overlast aan de gebruikerszijde. De processen verlopen snel en dus zijn onze medewerkers tevreden met de prestaties van de hard- en software.”

Wat voegt ISO Groep verder toe?

“Ik heb in mijn tijd als apotheker aardig wat leveranciers voorbij zien komen. Vertrouwen is essentieel. We hebben bijna altijd contact met Marien de Wilde. Doordat we een vaste contactpersoon hebben, ontstaat vertrouwen. We leren van elkaar. Ik heb interesse in de technische kant en Marien leert over onze werkwijze. Zo versterken we elkaar.”

De uitdaging: integratie met Pharmacom

 • Volledige integratie met apotheek-informatiesysteem Pharmacom
 • Meer dan 500 prints per dag in 6 verschillende formaten
 • 50 verschillende werkstations die beveiligd toegang hebben
 • 100% betrouwbaar netwerk.

De digitale oplossing voor apotheken

 • Bestaand systeem inventariseren
 • Lokale processen automatiseren
 • Hardware upgraden
 • Integratie met de software van apotheek-informatiesysteem (AIS) Pharmacom
 • Netwerkbeheer op afstand met PharmaBox

 

Ontdek al onze oplossingen voor apotheken.

Het resultaat

 • Snel, betrouwbaar én veilig netwerk
 • Altijd veilige toegang tot cruciale medische informatie
 • Eenvoudig printen op verschillende formaten en papiersoorten
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Excellente service, ook ná de installatie.
Betrouwbaar
Pieter Recter - apotheker

Pieter Recter, apotheken Kerkewijk, Zwaaiplein en Kloppend Hart, Veenendaal
“ISO Groep heeft de brug geslagen tussen het apotheek-informatiesysteem en de printers. Dat is letterlijk van levensbelang.”

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Lennard van Gelder