Teamviewer
Teamviewer
Klantportal
Klantportal
Support
Support

S.C. van Ravenswaaij – Veenendaal

Van Ravenswaaij printers it en telefonie klanten case
Eén aanspreekpunt voor alles

Printers, IT en telefonie van ISO Groep bij S.C. van Ravenswaaij

S.C. van Ravenswaaij B.V. uit Veenendaal is een ruim 85 jaar bestaande groothandel in aardappelen, groenten en fruit. In 1927 begon de heer S.C. van Ravenswaaij met de verkoop van groenten en fruit. Een aantal jaren later kwamen zijn zoons hem daarin vergezellen en is het bedrijf uitgegroeid tot een groot en flexibel familiebedrijf met ruim 80 werknemers. Al enkele jaren hebben ze printers en IT van ISO Groep. Sinds kort ook telefonie.

Voor de handel is het belangrijk dat computers, printers en telefoons het doen

Elke dag is er een heel team van ervaren inkopers en verkopers in de weer om de beste producten te in-, en verkopen. Voor de handel is het belangrijk dat alles werkt. Een goede computerverbinding met de veiling waar groente en fruit worden gekocht, printers die de documentenstroom verwerken en goede telefonische bereikbaarheid zodat de planning van import en export soepel loopt, is essentieel. Voor de juiste dekking zijn de access points ook op hoogte aangebracht.

één aanspreekpunt
Van Ravenswaaij printers it en telefonie klanten case

S.C. Van Ravenswaaij, Veenendaal
“ISO Groep biedt één aanspreekpunt voor de klant. Na goede ervaring met hun printers en IT service, doen zij sinds kort ook onze telefonie.”

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Marien de Wilde