Teamviewer
Teamviewer
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Dekkers International – Eindhoven

Wereldwijd & veilig werken in de cloud

Extra beveiliging van de bestanden geeft rust

Rijdend door Amerika zie je ze al van verre: felverlichte reclamesigns van bekende dorstlessers. Grote kans dat deze opvallende eyecatchers afkomstig zijn van Dekkers International in Eindhoven. Het wereldwijd ontwerpen en vermarkten levert het bedrijf een omzet op van acht miljoen euro. Dat kan alléén als media en middelen volledig geoptimaliseerd beschikbaar zijn. Daar zorgt ISO Groep voor.

Waarom doet Dekkers International zaken met ISO Groep?

“ISO Groep stapte vorig jaar bij ons binnen. Ze wilden praten over het kopieerapparaat. Maar daarvoor hadden we net een contract afgesloten waar we vijf jaar aan vastzaten. Tot mijn verbazing bood de accountmanager aan om dat contract over te nemen, zodat we toch met elkaar zaken konden doen. Een aanbod dat we niet konden weerstaan. Dat was de aanleiding. Maar al snel raakten we in gesprek over onze IT: cruciaal voor onze continuïteit.”

Waarom is IT cruciaal voor Dekkers?

“Dekkers International is de afgelopen tijd enorm hard gegroeid. Binnen vijf jaar is het team en de omzet verdrievoudigd. Het IT-netwerk was daarom toe aan vernieuwing. Het netwerk moest sneller worden en het internet betrouwbaarder. We wilden ook meer zekerheid over de beveiliging van onze bestanden. We hebben een enorme database. Als we onze designs of technische tekeningen opnieuw moeten maken, kost dat veel tijd en geld. ISO Groep dacht met ons mee over alles wat belangrijk is. Ze komen met goede adviezen. Omdat we inmiddels prettige ervaringen hebben, hadden we ook het volste vertrouwen dat dit bedrijf onze IT met dezelfde professionele aanpak zou uitvoeren.”

Hoe gaat ISO Groep te werk?

“Hun IT-expert heeft eerst alle werkstations en de server goed bekeken. Daarop is voor ons een nieuwe, eigen server in de cloud geplaatst. Ook het wifi-systeem met alle bijbehorende apparatuur is helemaal vernieuwd. Tot slot is er een extern back-upsysteem gekoppeld aan ons netwerk. Daarmee zijn al onze bestanden nog eens extra beveiligd. En het maken vaneen back-up gaat volledig automatisch.”

Wat is het voordeel van IT vernieuwing?

“Internet is voor ons heel belangrijk. We hebben een aparte boardroom waar we drie keer per week een skypemeeting hebben met ons productieteam in China. En we werken tegenwoordig allemaal steeds meer op de mobiel. Dus er moet overal gewoon goede wifi zijn. Verder werken we veel met grote grafische bestanden, technische tekeningen en afbeeldingen. Daarom is een snel netwerk voor ons essentieel.”

Waarom zou je ISO Groep aanbevelen?

“De werkwijze van ISO Groep is prettig. De persoonlijke benadering, het echte contact. Dát is wat ons heel goed bevalt. Wie je ook aan de telefoon krijgt, het is net alsof iedereen je kent. We worden direct geholpen en niet heen en weer gestuurd. Ja, we zitten nu bij een partij die meedenkt en ons echt goed ontzorgt.”

De IT uitdaging

 • Snel netwerk om met grote bestanden direct in de cloud te werken
 • 100% betrouwbaar internet voor o.a. skypemeetings met zakenrelaties over de hele wereld
 • Alle technische tekeningen en designs veilig opgeslagen
 • Snel en eenvoudig printen vanaf verschillende werkstations
 • Scans en kopieën direct verzenden naar óf de inbox óf direct in de database

De IT oplossing

 • Bestaande IT-omgeving in kaart brengen
 • Netwerkoptimalisatie voor constante snelheid en kwaliteit
 • Eigen applicatieserver in de beveiligde ISO-Cloud installeren
 • Extra beveiligde back-up op aparte omgeving in datacenter
 • Kopiëren en scannen naar e-mail en de ISO-Cloud

Het resultaat

 • Snel, betrouwbaar én veilig netwerk
 • Database veilig in ISO-Cloud en goede back-up in ‘eigen’ datacenter in Nederland
 • Monitoring en beheer van lokaal netwerk en ISO-Cloud
 • Excellente service, ook ná de installatie
Veilig samenwerken
Martin Pauly

Martin Pauly, Dekkers International – Eindhoven
‘Dankzij de IT van ISO Groep kunnen we met iedereen over de hele wereld supersnel en veilig samenwerken aan grote bestanden.’

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Marien de Wilde