Teamviewer
Teamviewer
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Sportzomer bij ISO Groep – doe je mee?

Fit en vrolijk de zomer door

Van sporten word je vrolijk en fit. Wij bij ISO Groep zijn er dol op. Voetbal, wielrennen, tennis of sportvissen. Of tijdens een regenbuitje een potje formule 1 racen op de computer (toch ook soort van sport ). Daarom organiseren we onze eigen sportzomer. Omdat we niet alleen de gezondheid en veiligheid van onszelf belangrijk vinden, dagen we al onze relaties uit om ook mee te doen met de volgende activiteiten:

Fietsen over de Veluwe

Vrijdagmiddag 28 augustus trekken wij onze wielerkleding aan en gaan we een mooie tocht maken over de Veluwe. Afhankelijk van het weer en het aantal aanmeldingen beslissen we welke route we gaan fietsen. We stappen op in de buurt van Veenendaal.

Meer informatie en aanmelden bij Marco Mulder

Scoren voor de MAF

Vrijdag 4 september gaan we weer voetballen voor het goede doel. Het bedrijven ‘Voetballen voor leven’ zaalvoetbaltoernooi wordt georganiseerd in het Galgenwaard (Utrecht). De opbrengst van dit toernooi is bestemd voor Mission Aviation Fellowship (MAF).

Voorafgaand aan het toernooi is er nog een mogelijkheid te dineren in het restaurant bij het stadion. Uiteraard is het werk van MAF het uiteindelijke doel, maar in het veld strijdt elk team fanatiek voor de eer.

Wil jij met je team of bedrijf een gooi doen naar de wisselbeker van het prestigieuze MAF-voetbaltoernooi? Kijk op de website van Voetballen voor leven, of neem contact op met Stephan de Meulmeester.

 

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Marco Mulder

Marco Mulder