Teamviewer
Teamviewer
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Ondersteuning voor Windows 7 loopt af op 14 januari 2020

Ondersteuning voor Windows 7 gaat bijna stoppen

Windows van Microsoft

Gebruik jij Windows 7? Na 14 januari 2020 worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van jouw pc meer geleverd vanuit Windows Update. Microsoft raadt je ten zeerste aan om vóór januari 2020 over te stappen naar Windows 10, om te voorkomen dat je in een situatie komt waarin je service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.

 

Ik wil een scherpe offerte ontvangen

Wat betekent het einde van de ondersteuning voor mij?

Als je een pc hebt met Windows 7 ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10, die de laatste beveiligingsupdates ontvangt die helpen om jouw gegevens te beveiligen. De klantenservice van Microsoft biedt ook geen technische ondersteuning voor Windows 7 meer.

Wat gebeurt er als ik Windows 7 blijf gebruiken?

Je kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt jouw pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. Jouw pc blijft wel gewoon starten en werken, maar je ontvangt geen software-updates meer van Microsoft en ook geen beveiligingsupdates.

Waarom moet ik wat doen?

Als de ondersteuning voor een systeem stopt, dan krijgt het systeem geen veiligheidsupdates. Het is dan niet verantwoord je computer nog te gebruiken. Tenzij het apparaat niet verbonden is met internet. Criminelen kunnen namelijk via internet inbreken bij systemen waarvoor geen nieuwe veiligheidsoplossingen worden gemaakt.

De meeste gebruikers van Windows 7 wordt geadviseerd om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc’s zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc negen jaar geleden. ISO Groep adviseert je graag hoe je nieuwe devices kunt kiezen.

Ben je al klant bij ons en heb je een ICT overeenkomst (SLA)? Dan zullen wij je tussen nu en januari actief benaderen.

Wat kun je verwachten een moderne computer met een Windows 10 besturingssysteem?

Met Windows 10 beschik je over:

  • De nieuwste functies: Windows 10-computers bieden het nieuwste op het gebied van technologie, ontwerp en functionaliteit. De beste beveiliging: Windows 10 wordt standaard geleverd met ingebouwde beveiligingsfuncties, waaronder een firewall en internetbeveiligingsmaatregelen, waardoor je beschermd bent tegen virussen, malware en ransomware.
  • Meer comfort onderweg: je computer is dunner, lichter, batterijen gaan langer mee en je kunt je documenten overal met je meenemen en bewerken. Ga onderweg verder waar je gebleven bent. Webpagina’s, Office -documenten of foto’s? Lees, schrijf en bewerk ze op al je apparaten.
  • Meld je aan op jouw manier: met Windows Hello meld je je aan met je gezicht of vingerafdruk. Meld je sneller en veiliger aan op je laptop, tablet, apparaat, app of zelfs websites. Je kunt zelfs in-app aankopen doen.
  • Als je het niet met woorden kunt zeggen: gebruik dan een emoji! Windows 10 bevat een heel leuk en gemakkelijk bruikbaar emoji-toetsenbord. Probeer het maar—Je gaat het ❤️. Druk gewoon op de Windows logo-toets en de punt.
  • Digitale pen: maak notities en teken met een los verkrijgbare digitale pen. Met een digitale pen kun je notities maken, documenten ondertekenen, navigeren, tekenen, schetsen, bewerken en nog veel meer. Word creatief en blijf productief.

Wil je overstappen op Windows 10?

Heb jij nog Windows 7 en overweeg je over te stappen op Windows 10?

Neem contact met ons op voor een scherp aanbod

IT oplossingen voor elke branche

We verwachten dat vooral particulieren nog met Windows 7 werken, maar ook in het bedrijfsleven en op scholen en bij instellingen komen we Windows 7 nog wel eens tegen. Bekijk onze IT oplossingen voor: