Teamviewer
Teamviewer
Klantportal
Klantportal
Support
Support

ISDN stopt! Stap over van ISDN naar VoIP

ISDN stopt: stap over!

ISDN stopt! Vanaf 1 september 2019 is het afgelopen. Nadat jouw lijnen zijn afgesloten, kun je deze niet meer gebruiken om te bellen of gebeld te worden. Ook vervallen jouw telefoonnummers en werkt de aangesloten apparatuur, zoals jouw alarm, niet meer.

Wat ga je doen om bereikbaar te blijven?

Heb je nog geen keuze gemaakt voor een vervangende dienst? Of wil je voorkomen dat jouw lijnen worden afgesloten? Neem dan direct contact met ons op via 0418-655050 (kies optie 2).

Hoe je een overstap naar VoIP telefonie aanpakt? Dat leggen we je graag in 3 stappen uit.

Stap 1: voorbereiden van VoIP telefonie

Het inrichten van VoIP is maatwerk. Wij helpen je op weg en maken samen met jou een uitgebreide scan. In de scan komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Checken van het nummerplan
  • Wil je een keuzemenu?
  • Wil je wachtmuziek?
  • Heb je nog andere ISDN-verbindingen (bijvoorbeeld faxen, een pin-systeem, een alarmsysteem, een frankeermachine of zelfs een lift)
  • Zijn je toestellen geschikt voor VoIP telefonie?
  • Welke oude contracten lopen er nog?
  • Wat is er nodig voor de installatie?
  • Etc.

Stap 2: afspraken maken over VoIP

Bij ISO Groep geloven we sterk in maatwerk. Je krijgt bij ons dan ook een offerte op maat, waarin al je wensen op het vlak van VoIP netjes zijn opgenomen. De functionaliteiten van het bellen over internet worden er beschreven en uiteraard lopen we deze even samen met jou door. Ben je akkoord met dit voorstel? Dan plannen we in overleg een afspraak in voor de VoIP installatie.

Stap 3: geniet van VoIP bellen

Op de afgesproken installatie dag staan wij bij jullie op de stoep om de migratie te begeleiden. Op afstand hebben wij al de meeste zaken voorbereid. De laatste instellingen zetten we goed bij jou op locatie. Tijdens dit proces blijf je gewoon bereikbaar. Overstappen van ISDN naar VoIP gaat snel en geruisloos. Wij zorgen dat alles werkt, nemen de oude toestellen mee en wensen je veel plezier.

Na een maand VoIP bellen willen de meeste klanten niks anders meer. Ze zijn blij als ze zien wat ze besparen op hun telefoonrekening en genieten al zo’n twintig werkdagen van nieuwe telefoon functionaliteiten. Zo werkt het gewoon!

Maak direct een afspraak met onze adviseur

ISO Groep levert al jarenlang betrouwbare ICT en telefonie diensten. We hebben al honderden tevreden klanten die bellen met ISO VoIP.

Vraag Marien de Wilde naar de actie voor nieuwe telefonie klanten!